Kemppisen ja Laineen livetreeni käynnistää Yleisurheiluviikon, Hurskeen treeni tarjolla keskiviikkona

Lotta Kemppinen ja Topias Laine käynnistävät maanantaina (18.5.) Yleisurheiluviikon kaikille avoimilla nuorten livetreeneillä. Linkki kello 18.00 alkavaan treeniin löytyy maanantaina tältä sivustolta ja SUL:n somekanavista. Tervetuloa mukaan.

Kemppinen ja Laine myös haastavat Tommi Evilän ideaa mukaillen kaikkien seurojen kärkiurheilijat osallistumaan Yleisurheiluviikolla (17.-24.5.) ainakin yhteen oman seuran nuorten harjoitukseen joko vetäjänä tai kannustajana.

– Seurat haastakaa omat kärkiurheilijat mukaan ainakin yhteen yhteistreeniin, oli se etätreeni tai pienryhmäharjoitus. Laittakaa treenistä ja seuran Yleisurheiluviikon muista treeneistä kuvaa ja videota someen hashtageillä #yleisurheilu, #yleisurheiluviikko, #yleisurheilukesä2020, #täältätullaanyleisurheilukesä2020. Viikon päätteeksi viisi hauskinta kuvaa tai videota palkitaan, lupaa Suomen Urheiluliiton nuorisopäällikkö Piia Jäntti.

– Yleisurheiluviikon ajatuksena on luoda yhteishenkeä kilpailukauden kynnyksellä. Somessa leviävät kuvat ja videot treeneistä viestivät kuinka laajasti yleisurheilu liikuttaa. Kilpailukausikin on vain kukonaskeleen päässä.

Keskiviikkona Reetta Hurskeen johdolla

Yleisurheiluviikolla on tarjolla myös treeni huippuaituri Reetta Hurskeen johdola. Hurskeen treeni on tarjolla keskiviikkona kello 18.00. Kemppisen ja Laineen vetämän harjoituksen tapaan se on katseltavissa myös jälkikäteen. Linkin Hurskeen treenin julkaisemme tällä nettisivulla ja SUL:n somekanavissa keskiviikkona 20.5

Lisätietoa Yleisurheiluviikosta:

Piia Jäntti

Suomen Urheiluliitto

Nuorisopäällikkö

050 470 2622

piia.jantti@sul.fi