Kemppainen Suomen Valmentajien johtoon: Valmentajien arvostusta parannettava

Kemppainen Suomen Valmentajien johtoon: Valmentajien arvostusta parannettava

Suomen Valmentajien puheenjohtajaksi valittu Jorma Kemppainen sanoo, että valmentajien arvostuksen kehittäminen on yksi tulevien vuosien tärkeimmistä tehtävistä. Kemppainen valittiin kaksivuotiseen pestiin syyskokouksessa Lahdessa.

– Haluan nähdä, kuinka paljon pystymme tekemään valmentajien hyväksi. Niin ammattilaisten kuin kaikkien niiden vapaaehtoisvalmentajien, jotka eivät saa, eivätkä halua, latin latia korvausta työstään, tuore puheenjohtaja totesi.

Suomen Valmentajien puheenjohtajana Kemppainen seuraa Kari Niemi-Nikkolaa, joka jättää tehtävän seuraajalleen hyvillä mielin.

– Yhdistys jää hyviin käsiin. Jorella on pitkä kokemus valmentamisesta ja työssään vastuullinen rooli valmentajien kollegana ja esimiehenä. Noiden valmentajien joukkoon kuuluu myös suuri joukko vapaaehtoisvalmentajia, Niemi-Nikkola sanoo.

– Suomen Valmentajien toiminta on taloudellisesti tasapainossa ja toiminnallisesti merkittävässä kehitysvaiheessa, joten uuden puheenjohtajan johtajakokemus tulee yhdistyksessä hyvään käyttöön.

Kemppainen on toiminut Suomen Valmentajien hallituksessa neljä vuotta. Hän työskentelee Suomen Urheiluliitossa valmennusjohtajana.

Dahlström ja Nieminen uusina hallitukseen

Hallituksessa erovuoroisista Pekka Rindell ja Kirsi Hämäläinen jatkavat tehtävässä seuraava kaksivuotiskauden. Uusina hallitukseen valittiin Juha Dahlström ja Anu Nieminen.

Toista vuottaan hallituksessa jatkavat Saara Niemi, Antti Paananen ja Pulmu Puonti. Hallituksen toimikausi vaihtuu vuoden vaihteessa.