Kausala ja Lauritsala innokkaina mukaan Hese-kisaan!

Kausala ja Lauritsala innokkaina mukaan Hese-kisaan!

Ensimmäiset Hese-kisat pyörähtävät käyntiin huhtikuussa. Lue, mitä mieltä Kausalan ja Lauritsalan koulut opettajat ovat Hese-kisoista ja ilmoita luokkasi mukaan!

5.-6. luokkalaisten iloiset yleisurheilun joukkuekisat käynnistyvät huhtikuussa piirikisoilla. 17 paikkakunnalla järjestettäviin Hese-piirikisoihin voi ilmoittautua aina oman kilpailun kynnykselle asti. Luvassa on vauhdikasta hyppäämistä, heittämistä ja juoksemista sekä koko päivän huipentavat, jännittävät viestit!

Kausalan koulun opettaja Sami Häyrinen on osallistunut Lahden alueen Hese-kisoihin jo monena vuonna peräkkäin. Hän sanoo luokkahengen kohoamisen olevan se juttu, jonka takia Kausalasta lähdetään tänäkin vuonna piirikisoihin peräti neljän joukkueen voimin.

– Yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Toki lapset nauttivat, kun pääsevät kilpailemaan ja vielä pärjäävätkin hyvin, mutta se ei ole suinkaan tärkeintä. Olen nähnyt jo monena vuonna, kuinka positiivisesti Hese-kisat vaikuttavat luokkahenkeen. Se on syy, joka sai meidät mukaan tänäkin vuonna mukana ja sen takia muidenkin kannattaa tulla mukaan!

Lauritsalan koulun opettaja Milla Häyrinen on luokkansa kanssa mukana Lappeenrannassa kisattavassa Etelä-Karjalan Hese-kisassa ensimmäistä kertaa.

– Minulla on kisoista varsin myönteinen kuva. Olen kuullut kollegoiltani niin paljon positiivista Hese-kisoista, että päätin ilmoittaa luokan mukaan. Kisoihin on kiva lähteä, hän toteaa.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: www.yleisurheilurekisteri.fi Palvelutunnus 2016HESE 

Lue lisää ja katso missä kisataan sinun alueesi piirikisa: www.h-hetki.net –> HESE-KISA