Katso seurapalvelutiimin uudet työnkuvat, nuorisovalmennuspäällikön haku alkaa keväällä

Suomen Urheiluliiton (SUL) seurapalvelutiimi uudisti toimintaansa ja työntekijöiden tehtävänkuvia. Kesällä tiimiin valitaan nuorisovalmennuspäällikkö vastaamaan ja kehittämään 14-17-vuotiaiden toimintaa.

Mikä on seurapalvelutiimin rooli SUL:ssa?

– Tiimin keskeisin tehtävä on yleisurheilun seuratoiminnan tukeminen. Tiimi vastaa myös alle 17-vuotiaiden yleisurheilusta ja urheilijoista sekä nuorisotapahtumien ja –projektien toteutuksesta, sanoo seurapalvelujohtaja Tapio Rajamäki.

– Näiden toimintojen ohella tiimin työsarkaa ovat ykkös- ja kakkostason ohjaaja- ja valmentajakoulutuksien organisointi sekä kouluyleisurheilu.

Rajamäen johtamassa tiimissä työskentelevät seurakehityspäällikkö Mika Tyrkkö, nuorisopäällikkö Piia Jäntti, lasten yleisurheilun valmennuspäällikkö Ilpo Koponen sekä Pohjoisen alueen päällikkö Yrjö Kelhä.

Mikä on nuorisovalmennuspäällikön rooli?

SUL:n nuorisovalmennuspäällikön tehtävä tulee hakuun keväällä, ja työt alkavat elokuussa. Mikä nuorisovalmennuspäällikön rooli on?

– Nuorisovalmennuspäällikön tehtävänä nuorisovalmennuksen kehittäminen. Se tarkoittaa 14-17-vuotiaiden toimintaa. Lisäksi hänen vastuullaan on seuratoiminnan kehittäminen SUL:n eteläisellä ja kaakkoisella alueella, Rajamäki sanoo.

– Nuorisovalmennuspäällikkö vastaa myös piiri-, ANMJ- ja yläkoululeireistä ja alle 18-vuotiaiden arvokisoista ja maaotteluista.

Katso seurapalvelutiimin uudet työnkuvat täältä