Katri Hanslian aloitti SUL:n hallinto- ja talouskoordinaattorina

Katri Hanslian on aloittanut työt Suomen Urheiluliiton (SUL) toimistossa hallinto- ja talouskoordinaattorina. Samalla nykyinen hallintopäällikkö Tanja Taipale siirtyy SUL:n juoksutapahtumiin tapahtumapäälliköksi, jossa hän tuuraa opintovapaalle siirtyvää Annamari Ahosta.

Hanslianin työsuhde on määräaikainen ja yltää syyskuun puoliväliin.

– Tässä tulee eteen paljon uusia asioita, joiden omaksumiseen menee hetki, mutta tämä on sitä, mitä olen tässä valmistumisen kynnyksellä kaivannut, Hanslian sanoo hallinto- ja talouskoordinaattorin työstä.

Hanslianilla liikunnan yhteiskuntatieteiden opinnot Jyväskylän yliopistossa ovat viimeistelyvaiheessa. Opiskeluiden ohessa Hanslian on työskennellyt yleisurheilun parissa Jyväskylän Kenttäurheilijoissa. Kokemusta on karttunut monipuolisesti niin erilaisista toimistotöistä kuin tehtävistä kilpailuiden järjestelyissä ja eri-ikäisten valmennuksen parissa. Takana on myös harjoittelujakso Olympiakomiteassa.

– Koen, että kokemus seuratyöstä on minulle vahvuus, jota pystyn hyödyntämään. Tiedän, millaisten haasteiden parissa seurassa työskennellään, Hanslia sanoo.

”Tykkään järjestellä asioita”

Hanslian on lähtöisin Jyväskylästä. Hän asuu nyt miehensä ja perheen esikoistytön kanssa Helsingissä. Hanslian kuvaa itseään organisoijatyypiksi.

– Tykkään järjestellä asioita, Hanslian sanoo.

SUL:n hallinto- ja talouskoordinaattorina Hanslianille on tarjolla laaja tehtäväkenttä. Työ tarjoaa monenlaista järjestelyä ja koordinointia, kun vastuulla ovat liiton toimiston hallinnolliset käytännön asiat, kansainvälisten -ja järjestöasioiden koordinointia, urheilijoiden valmennusrahastosta huolehtiminen, yleisurheilujoukkueiden arvokilpailumatkojen järjestelyissä avustaminen sekä taloushallinnon avustavat tehtävät.

– Minulle tämä on sitä työtä, josta olen opiskelun aikana haaveillut. Vaikka pääsin tekemään oman alani töitä jo isossa yleisurheiluseurassa, tällainen työ on ollut haaveena, Hanslian sanoo.

”Urheilu on minun harrastukseni”

Hanslian kertoo olevansa innokas liikkuja. Vuosien mittaan hän on harrastanut monenlaisia lajeja. Oma yleisurheiluharrastus jäi lasten kisoihin, mutta JKU:n palveluksessa Hanslian kouluttautui valmentajaksi ja tutustui lajiin syvemmin.

– Yleisurheilussa minua viehättää lajin monipuolisuus. Sen perusteella, mitä olen yleisurheilijoiden elämää päässyt seuraamaan, siinä näkyy se periksiantamattomuus ja kova työ, joka on tulosten taustalla, Hanslian sanoo.

Liikunnan parissa Hanslian viihtyy myös vapaa-ajalla.

– Urheilu on minun harrastukseni. Talvella hiihdän paljon, kesällä ja syksyllä, kun oli vanhempainvapaalla, yksi päivän kohokohta oli pistää vauvan vaunuihin ja lähteä hänen kanssaan juoksulenkille, Hanslian sanoo.

Yhteystiedot:

Katri Hanslian

Hallinto- ja talouskoordinaattori

Suomen Urheiluliitto

044 2544033

katri.hanslian@sul.fi