Kanervo aitoi ennätyksensä 7,77

Kanervo putosi täpärästi loppukilpailusta

Yhdysvalloissa opiskeleva aitajuoksija Jussi Kanervo pinkaisi 60 metrin aitajuoksun ennätyksensä Yhdysvaltain yliopistojen Kaakkois-konferenssin hallimestaruuskilpailuissa Lexingtonissa, Kentuckyn osavaltiossa. Hän oli alkuerässään toinen ajalla 7,77.

Tulos on Suomen kautta aikain kahdeksanneksi paras hallitulos ja alittaa myös Suomen Urheiluliiton asettaman tulosrajan Prahan EM-kilpailuihin.

Kanervo sinetöi kakkossijan Omar McLeodin ajalla 7,64 voittamassa erässä vasta maalikamerakuvan tarkastelun jälkeen. Jamaikalainen McLeod on hallitseva Yhdysvaltain yliopistomestari.

Etelä-Carolinan yliopistossa opiskelevan ja harjoittelevan Kanervon aiempi ennätys oli 7,83. Hän juoksi sen viime talvena ja sivusi sitä viikko sitten yliopistokisoissa Blacksburgissa, Virginiassa.

Kanervo aitoi Lexingtonin finaalissa 7,84 

(Lexington 1.3.) Helsingin IFK:n Jussi Kanervo juoksi 60 metrin aitajuoksun finaalissa kuudenneksi ajalla 7,84.

Pika-aitakilpailun voitti matkan hallitseva yliopistomestari Omar McLeod ennätyksellään 7,49. Jamaikalaisjuoksija oli kilpailussa ylivoimainen. Toiseksi juoksi amerikkalainen Josh Thompson ajalla 7,73.

Kanervo sai saman ajan kuin neljänneksi juossut Jordan Moore ja viidenneksi sijoittunut Yanick Hart. Kolmikon keskinäiset sijoitukset varmistuivat vasta maalikamerakuvan tarkastelun jälkeen.

Yhdysvaltain aikaa perjantaina juostuissa alkuerissä Kanervo pudotti 60 metrin aitajuoksun ennätyksensä aikaan 7,77, mikä alittaa tulosrajan Prahan EM-kilpailuihin.
 

LEXINGTON (KY) 28.2.-1.3.2015 Yhdysvaltain yliopistojen Kaakkois-konferenssin hallimestaruuskilpailut

Tulospalvelu: