Kämäräinen viimeistelee MM-kuntonsa Portugalin kisoilla

Kämäräinen viimeistelee MM-kuntonsa Portugalin kisoilla

Sanna Kämäräinen viimeistelee MM-kisakuntonsa leirillä ja kahdella kilpailulla Portugalin Leiriassa. Paikka on sama, jossa hän heitti maaliskuussa talviheittojen Euroopan cupissa ennätyksensä 61,07

– Tässä tulisi muuten liian pitkä kilpailutauko ennen MM-kisoja, Kämäräinen totesi Kalevan kisoissa tuoreena kaksoismestarina. Hän voitti kisoissa kuulantyönnön ja kiekonheiton.

Porissa Kämäräinen sai heittotekniikkansa luistamaan vasta kolmella viimeisellä heitolla. Niistä viimeinen kantoi 57,87.

– Vähän menee minunkin piikkiin, heiton alussa oli tekninen virhe ja tajusin mistä se johtuu vasta ennen kahta viimeistä kierrosta, Kämäräisen valmentaja Anssi Mäkinen totesi.

Kämäräinen löysi heittoonsa juonen Mäkisen vinkkien perusteella, mutta tulos ei silti yltänyt sille tasolla, mille heittäjä toivoi.

– Pitää olla tyytyväinen, että on terve, silloin on kuitenkin mahdollista tehdä tulosta, heittäjä kuittasi Kalevan kisojen heitot ,ja hehkutti Keuruun Kisailijoiden Salla Sipposen ennätystä 54,56, joka toisen sijan.

 – Upea kisa Sallalta. Monta hyvää heittoa, Kämäräinen hehkutti.

 Porista Kämäräinen vei aiemmin mestaruuden kuulantyönnössä ennätyksellään 15,70. Ensi kesän EM-kisojen tulosraja 16,20 ei sekään ole kaukana.

Joensuun Katajan Katri Hirvonen oli kolmas heitettyään 54,30.

– Tekniikan kanssa on tekemistä, Hirvonen tuumi.