Kalevan kisojen ranking ja ilmoittautuminen netissä

Kalevan kisojen ranking ja ilmoittautuminen netissä

Kalevan kisojen tulosrajat ja ranking ovat nyt näkyvissä Kalevan kisojen omilla sivuilla (http://www.kalevankisat2015.fi/kilpailu-info/ilmoittautuminen) ja tilastopaja.fi –sivustolla (http://www.tilastopaja.org/db/fi/ranking.php).

Urheilijoiden ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenteri.fi –palvelun (http://kilpailukalenteri.fi) kautta. Kilpailukalenteri tarkastaa urheilijan ilmoittautumisoikeuden Kalevan kisojen rankingiin perustuen.

Uudistunut systeemi

Tänä vuonna Kalevan kisoihin pääsee rikkomalla tulosrajat tai sitten rankingin kautta, jos tulosrajalla ei saada kilpailuun tarpeeksi osallistujia.

Tulosrajat ovat tänä vuonna hivenen kovemmat kuin pitkään käytössä olleet A-rajat. Pelkillä tulosrajoilla toivotaan kisoihin tulevan yli 80 prosenttia urheilijoista. Tämän lisäksi on määritetty minimirajat, jotka tulee olla saavutettu kaudella 2015.

Jos ei ole saavuttanut vaadittua tulosrajaa, mutta kuitenkin minimirajan, voi ilmoittautua kisojen odotuslistalle. Kalevan kisojen tulosrajan sekä minimirajan tehneet ovat reaaliaikaisessa seurannassa tilastopaja.fi -sivuilla. Minimiraja on hivenen vanhaa A-rajaa helpompi saavuttaa. 

Ilmoittautumisajan päätyttyä kisajärjestäjien sivuilla julkaistaan vahvistettu lista kuhunkin lajiin mukaan otettavista urheilijoista. 

Mikäli lajiin halutaan 20 urheilijaa ja tulosrajan tehneitä on 16, odotuslistalta nostetaan neljä urheilijaa lisää ko lajiin. Voi myös olla että osa tulosrajan tehneistä ei ilmoittaudu jolloin odotuslistalta nostetaan enemmän urheilijoita.