Kalevan kisat 2020 järjestetään Turussa kolmen seuran yhteistyönä

Kalevan kisat 2020 järjestetään Turussa kolmen seuran yhteistyönä

Kolme turkulaista yleisurheiluseuraa, Turun Urheiluliitto, Turun Toverit ja Turun Weikot Yleisurheilu, ja Paavo Nurmi Gamesia järjestävä PN Turku Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen vuoden 2020 Kalevan kisojen järjestämisestä Turussa 13.–16.8.2020. 

Paavo Nurmi Festival -tapahtumia vuodesta 2013 asti toteuttaneen seurayhtymän yhteistyö tiivistyy entisestään.

– Kalevan kisoja 2020 ajatellen Turussa on jo nyt maailman luokan kisajärjestelykoneisto, jota on viritetty koko ajan parempaan kuntoon. Meillä on myös hyvä yhteistyö yleisurheiluseurojen välillä, Turun Urheiluliiton Jenni Jeromaa-Alho kiteytti seurojen tuntoja.

Kesä 2020 tulee olemaan historiallinen yleisurheilun tapahtumakesä, kun Turussa järjestetään Kalevan kisat ja Paavo Nurmi Games sekä muut Paavo Nurmi tapahtumat.

– On kunniatehtävä saada yhdessä Turun kaupungin ja seurojen kanssa toivottaa tervetulleeksi maamme parhaat yleisurheilijat Turkuun. Turussa todella on urheilu- ja yleisurheilukulttuuria, totesi PN Turku Oy:n toimitusjohtaja Jari Salonen.

Sopimuksen allekirjoittivat Turussa vt toiminnanjohtaja Jenni Jeromaa-Alho Turun Urheiluliitosta, toiminnanjohtaja Henry Toivari Turun Tovereista sekä varapuheenjohtaja Harri Grönlund ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg Turun Weikoista.