Kahdeksan urheilijaa valittiin Prahan EM-kilpailuihin

Neziri jännittää vasta radalla: Alkuerä herättelee kropan
Suomen Urheiluliitto valitsi kahdeksan urheilijaa torstaina 5.3. Prahassa alkaviin sisäratojen EM-kilpailuihin. Joukkuetta täydennetään maanantaina, jos tulosrajojen rikkojia tulee lisää.

Torstaina joukkueeseen valittiin pikajuoksijat Ville Myllymäki ja Hanna-Maari Latvala, kestävyysjuoksija Sandra Eriksson, aitajuoksija Nooralotta Neziri, seiväshyppääjät Wilma Murto ja Minna Nikkanen, kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja kuulantyöntäjä Arttu Kangas.

– Kahdeksan urheilijaa on jo tyydyttävää määrä. Uskon, että viikonvaihteessa nuorten SM-kisoista Turusta tulee joukkueeseen 1-2 urheilijaa lisää,  arvioi SUL:n valmennusjohtaja Jorma Kemppainen.

– Lähimpänä rajan rikkomista ovat pika-aituri Elmo Lakka, pituushyppääjät Kristian Pulli ja Emmi Mäkinen sekä seiväshyppääjät Elina Lampela ja Jere Bergius. Myös korkeushyppääjä Laura Rautasella ja kolmiloikkaaja Aleksi Tammentiellä on talven paras tulos vielä piipussa, Kemppainen uskoo.

Turussa kilpaillaan viikonvaihteessa 17-19-vuotiaiden SM-kilpailut. Bergius, Tammentie ja Rautanen kilpailevat Kupittaalla yli-ikäisinä mestaruuskilpailuiden ulkopuolella.

Euroopan mestaruuksista kilpaillaan Prahassa 5.-8. maaliskuuta