Jyväskylän Kalevan kisojen sivusto auki, seuraa Harju 2018 –tiimin tarinaa

Jyväskylän Kalevan kisojen sivusto auki

Vuoden 2018 Kalevan kisojen nettisivut on avattu. Sivut löytyvät osoitteesta https://2018.kalevankisat.fi. Kisat järjestetään Jyväskylässä Harjun kentällä 19.-22.7. 2018. Nettisivuilla on uutisia ja perustietoa kisoista, esimerkiksi majoituksista hintoineen ja varaustietoineen. 

Jyväskylän kisojen vapaaehtoisorganisaatiota rakennetaan parasta aikaa. Jos haluat mukaan vapaaehtoistöihin joko ennen kisoja tai niiden aikana, kannattaa käydä sivulla katsomassa mitä kaikkea on tarjolla.

Ennen Kalevan kisoja Harjun kentän kaikki suorituspaikat ja pinnoitteet uusitaan ja katsomon taakse rakennetaan yleisöpiha.

– Kisoihin odotellaan paikan päälle yhteensä noin 20 000 katsojaa. Tv:n välityksellä kisat tavoittavat lähetykset yhteen laskien miljoonayleisön. Kisojen yhteistyökumppaneille meillä on siten useita eri vaihtoehtoja hyödyntää kisoja ja niiden tuomaa näkyvyyttä, kertoo kisojen pääsihteeri Pasi Valoranta.

Harju 2018 –tiimin tarina seurannassa

Oman erityisen mielenkiintonsa Jyväskylän Kalevan kisojen sivuille tuo Harju 2018 –tiimin tarina. Sivulla seurataan someseinällä ja uutisissa läpi vuoden kuinka oheisessa kuvassa Harjun portaita nousevan Harju2018 – tiimin matka kohti kotikisoja etenee.

Harju 2018 -tiimin muodostavat tällä hetkellä yleisurheilun keskisuomalaiset kärkinimet: Ada Koistinen Jyväskylän Kenttäurheilijat, Kristian Pulli Kaipolan Vire, Joonas Rinne Saarijärven Pullistus, Emma Koistinen Jyväskylän Kenttäurheilijat, Salla Sipponen Keuruun Kisailijat sekä Ilari Manninen Jyväskylän Kenttäurheilijat.

Tiimi käyttää hashtagia #harju2018. Suoraan tiimin sivuille pääset tästä

– Ilahduttavaa ja merkillepantavaa on, että lahjakkaita yleisurheilumenestyjiä Keski-Suomesta löytyy myös kasvukeskusten ja suurseurojen ulkopuolelta. Yleisurheilu on kovassa vedossa paitsi Jyväskylässä, myös koko maakunnassa, Valoranta sanoo.

Lisätietoja Kalevan kisoista 2018:

Pasi Valoranta

Pääsihteeri

Kalevan kisat 2018

pasi.valoranta@jku.fi

p. 050 5538503

https://2018.kalevankisat.fi