JKU:n naiset SE-vauhdissa SM-viestien alkuerissä

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden naisten 4×100 metrin joukkue aloitti viestinjuoksun SM-kilpailuissa Ylivieskassa vahvasti. Joukkue toi alkuerissä kapulan maaliin seurajoukkueiden SE-ajassa 44,53.

Joukkue juoksi kokoonpanossa Aino Pulkkinen, Hanna-Maari Latvala, Anniina Kortetmaa ja Nooralotta Neziri. Myös aiempi seurajoukkueiden SE 44,64 oli JKU:n nimissä ja vuodelta 2014. Tuossa joukkueessa juoksivat Ida Aidanpää-Immonen, Hanna-Maari Latvala, Minna Laukka ja Emmi Mäkinen.

Toiseksi nopein naisten pikaviestin alkuerissä oli HIFK:n nelikko Inka Pöyry, Viivi Lehikoinen, Nea Mattila ja Lotta Kemppinen ajalla 46,36. Kolmanneksi nopein oli Veitsiluodon Kisaveikot, joka juoksi 46,99.

 

Oulun Pyrintö jäi alkueriin

Miesten 4×100 metrin nopein oli Esbo IF ajalla 41,55 nelikolla Arttu Paananen, Tuukka Huuskola, Jonathan Brace ja Roope Saarinen.

Esbo IF:n voittamassa erässä nähtiin dramatiikkaa, kun Oulun Pyrinnön veljesten Samuel ja Eeli Purolan vaihto meni pitkäksi ja joukkueen viesti päättyi kakkosvaihtoon.

Toiseksi nopein alkuerissä oli Sibbo-Vargarna ajalla 41,59. Viestikvartetissa juoksivat Joonas Luotosen pikakomennuksella korvannut Elias Ylöstalo, Mikael Granqvist, Eljas Aalto ja Edward Lindberg. Jyväskylän Kenttäurheilijat oli kolmanneksi nopein ajalla 41,71.

Miesten ja naisten 4×100 metrin SM-finaalit juostaan myöhemmin tänään.

Tuloksia