Jari Töykkä SUL:n markkinointiyhtiön toimitusjohtajaksi 

Jari Töykkä on valittu Suomen Urheiluliiton (SUL) markkinointiyhtiö Track and Field Finland Oy:n toimitusjohtajaksi. Töykkä vastaa SUL:n myynnistä, myyntitoiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä sekä kumppaniyhteyksistä ja Ruotsi-ottelusta. Hän aloittaa työt 1.1. 2021.

Töykkä, 48, siirtyy Track and Field Finland Oy:n toimitusjohtajaksi Suomen Hiihtoliiton kaupallisesta toiminnasta vastaavan Nordic Ski Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä.

– Haimme tehtävään Töykän tapaista huipputason osaajaa, jolla on vahvat näytöt urheilun myynti- ja markkinointityöstä. Olen erittäin iloinen, että Töykkä oli valmis palaamaan yleisurheilun pariin, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

Töykkä on aiemmin työskennellyt SUL:n myynti- ja markkinointipäällikkönä ja Track and Field Finland Oy:n markkinointijohtajana. Hänellä on myös runsaasti kokemusta urheilun kansainvälisten suurtapahtumien myynti- ja markkinointityöstä.

– Suomalaisessa yleisurheilussa ja SUL:ssa on tällä hetkellä monella tavalla hyvä ja positiivinen tekemisen meininki. Olen sielultani yleisurheilumies ja tunnen vahvaa paloa lajia kohtaan. Olen todella iloinen, että voin palata uuteen tehtävään SUL:n palvelukseen, ja osaltani auttaa ja tukea Suomen Urheiluliittoa sekä yleisurheilua positiivisen kehityksen jatkamisessa, Töykkä sanoo.

– Samalla haluan lämpimästi kiittää nykyistä työnantajaani Suomen Hiihtoliittoa, kaikkia esimiehiäni, työkavereitani ja yhteistyökumppaneita todella hienoista vuosista ja kokemuksista hiihtolajien parissa sekä toivottaa Hiihtoliitolle ja hiihtourheilulle kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Track and Field Finland Oy on SUL:n kokonaan omistama markkinointiyhtiö.