Jännitys tiivistyy Seuracupissa!

Seuracupin piirikisat käynnistyvät tänään!

Viimeisiä piirikisoja viedään. Pian tiedetään, mitkä seurat kilpailevat lauantaina 2.9. valtakunnallisen Seuracupin finaalissa.

Ilmajoen Kisailijoiden viime viikolla isännöimässä Etelä-Pohjanmaan alueen Seuracupin toisessa piirikisassa tehtiin hyviä tuloksia. Yleisurheilijaoston puheenjohtaja Heikki Hietaharju kertoo kisajärjestelyiden sujuneen hyvin ja järjestävän seuran keränneen yli 10 000 pistettä. Suurimman, yli 12 000 pisteen potin keräsi Seinäjoen Seudun Urheilijat.

– Olemme olleet viimeisten kymmenen vuoden aikana joka vuosi finaalissa. Vaikka pienellä seuralla onkin haasteita saada osallistujia jokaiseen lajiin ja sarjaan, niin aina on saatu hyvä porukka kasaan. Seuracup on meille tärkeä kilpailumuoto. Finaalista lähdetään hakemaan sijoitusta kymppisakissa, Hietaharju toteaa.

Myös Hämeen Seudun Yleisurheilun Nokialla kilpaillut toiset piirikisat sujuivat hyvissä olosuhteissa. Nokian Urheilijoiden puheenjohtaja ja seuran yleisurheilujaoston kilpailuvastaava Esa Kivioja kertoo, että kisat järjestettiin hyvässä yhteistyössä muiden osallistujaseurojen kanssa.

– Toimitsijatehtävät oli jaettu seurojen kesken jo etukäteen ja niiden osalta homma toimi hyvin, hän kiittelee.

Kiviojan mukaan suurimman pistepotin keräsi odotetusti Tampereen Pyrintö. Lempäälän Kisa pisti hyvin kampoihin ja sijoittui toiseksi. Hämeenlinnan Tarmo oli selkeä kolmonen.

– Vaikka olimmekin kohteliaita isäntiä ja jäimme viimeiseksi, niin myös meillä tapahtui selkeä kohennus pisteissä ensimmäiseen piirikisaan verrattuna ja saimme yhden lajivoitonkin, Kivioja summaa.

Seuracupin reaaliaikainen tilanne: http://seuracup.tuloslista.com/