Jan Petrac alkaa vetää maileriporukan yhteisharjoituksia pääkaupunkiseudulla

Suomen Urheiluliitto on sopinut valmentaja Jan Petracin kanssa, että hän alkaa vetää maileriporukan yhteisharjoituksia pääkaupunkiseudulla. Harjoitukset ovat 800-1500 metrin juoksijoille suunnattuja pääharjoituksia erilaisin vetoharjoitussisällöin.

Lähtökohtaisesti yhteisharjoituksiin kutsutaan mukaan viime vuosina Kalevan kisojen minimirajan (miehet 1.57/800 m tai 4.00/1500 m ja naiset 2.16,50/800 m tai 4.40/1500 m) tehneet pääkaupunkiseudun juoksijat, mutta myös lähellä tätä rajaa olevat juoksijat ovat tervetulleita mukaan.

Yhteisharjoittelua toteutetaan erillisen aikataulun/kalenterin ja harjoitussisällön mukaisesti niin, että joulukuulta toukokuulle harjoituksia voi jollekin viikolle osua parikin kappaletta, jokin viikko saattaa välissä olla ilmankin yhteisharjoitusta – erityisesti niinä aikoina, kun Petrac on ulkomaan leireillä valmentamassa.

Katso treenikalenteri ohjelmasisältöineen

Yhteisharjoitukset alkavat virallisesti 7.12. keskiviikkona, mutta jo sitä ennen on tarjolla kaksi pilottiharjoitusta Petracin ryhmän mukana marraskuun kahtena viimeisenä lauantaina Esport Arenalla. Niistä ensimmäinen on jo 19.11.

Tiedot harjoituspaikoista ja treenisisällöistä löydät online-muodossa täältä: Mailereiden yhteisharjoitukset Helsinki

Oheinen harjoituskalenteri päivittyy hyvissä ajoin, jotta urheilijat ja valmentajat voivat suunnitella harjoittelunsa yhteisharjoituksiin sopivalla tavalla.

Whatsapp-ryhmä tulossa

Yhteisharjoituksista infoamista ja muistuttamista varten perustetaan myös whatsapp-ryhmä. Ryhmään lisätään alueen urheilijat ja valmentajat, mutta ryhmästä saa tietysti halutessaan poistua tai ryhmän ilmoitukset voi hiljentää asetuksista.

Jos yhteisharjoituksiin liittyen on kysyttävää, voit olla yhteydessä ensisijaisesti Jan Petraciin, mutta myös Tuomo Saloseen.

Jan Petrac, Helsingin maileriporukan yhteisharjoitusten vastuuvalmentaja, 045 2589555, petrac.jan@gmail.com

Tuomo Salonen, Team Finland GM, 050 3291769, tuomo.salonen@sul.fi