Intersport Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppaniksi

Intersport Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppaniksi

Intersportin ja Suomen Urheiluliitto ry:n (SUL) yhteistyö laajenee kattamaan juoksun lisäksi huippu-urheilun ja yleisurheilumaajoukkueen. Intersport hyödyntää jatkossa SUL:n TV-kisakonseptin tarjoamaa valtakunnallista näkyvyyttä.

– SUL:n ja Intersportin yhteinen tavoite on tukea laajasti juoksuharrastajaa ja liikunnallista elämäntapaa. Huippu-urheilua koskevan yhteistyön tulokset näkyvät aikanaan kilpakentillä. Intersport-kumppanuus on tärkeä osa SUL:n huippu-urheilijoiden valmennus- ja tukitoimien kehitystyötä, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä.

Juoksun suosio kasvussa – ympärivuotista kuntoliikuntaa

Intersportin ketjujohtajan Juha Nurmisen mukaan juoksu kuntoliikuntamuotona on vahvassa kasvussa ja siitä on muodostunut ympärivuotinen liikuntamuoto.

– Intersportilla on ollut monivuotinen hyvä yhteistyö SUL:n juoksutapahtumien Naisten 10, Helsinki City Maraton ja HCR puolimaraton kanssa. Nyt yhteistyötä laajennetaan myös huippu-urheilun puolelle. Uusia kansainvälisen tason urheilijoita on noussut Suomen yleisurheilumaajoukkueeseen ja koko joukkue on vahvassa nosteessa. Intersport haluaa jakaa urheilijoiden ja tapahtumien tunnelmaa ja elämyksiä asiakkailleen, Nurminen sanoo.

Intersport on Suomen johtava urheilukaupan ketju ja vastaavasti yleisurheilua harrastetaan ja seurataan laajasti kaikissa ikäryhmissä.

– Tältä pohjalta on hyvä aloittaa monivuotinen yhteistyö, Nurminen sanoo.  

Intersport  – www.intersport.fi

Intersport International IIC on kansallisista yhtiöistä muodostuva kansainvälinen urheilukaupan markkinointiketju. Intersport -kauppoja on yli 5 500 yhteensä 44 maassa. Kesko-konserniin kuuluva Intersport Finland Oy on yhtiön osakas ja se omistaa Intersport- ja Budget Sport -lisenssit maassamme. Suomessa on 62 Intersport –kauppaa ja intersport.fi-verkkokauppa. Intersport Finland Oy on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja.