Ilkka Kanervaa muistettiin Paavo Nurmi Gamesin yhteydessä

Paavo Nurmi Gamesin yhteydessä muistettiin hiljattain edesmennyttä kansanedustajaa ja Suomen Urheiluliiton kunniapuheenjohtaja Ilkka Kanervaa, joka toimi myös Paavo Nurmi Gamesin organisaation hallituksen puheenjohtajana.

Kanervaa muistoa kunniotettiin hiljaisella hetkellä Paavo Nurmi Gamesin aikaan Paavo Nurmen stadionilla sekä tilaisuudella, joka järjestettiin Kanervan haudalla Lokalahden hautausmaalla.

– Ike sai eri tehtävistään monia tunnustuksia, kuten ministerin arvonimi, Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun suuri ansioristi, ja nyt viimeisimpänä Kokoomuksen ensimmäisen Paasikivi-mitali. Kaikki nämä kertovat luottamuksesta. Äänestäjien pitkäaikaisesta luottamuksesta ja liikunnan päätöksentekijöiden luottamuksesta, totesi tilaisuudessa puhunut Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Harri Aalto.

– Uskon, että meillä kaikilla on eri tilanteissa ollut mahdollisuus ottaa oppia Ikestä. Uskon, että voimme kiittää häntä monista niistä. Ainakin itse haluan katsoa aurinkoiselle pilvenreunalle, uskoa siihen, että Ike katsoo sieltä ja sanoa hänelle Kiitos Ike!