IKH SUL:n pääyhteistyökumppaniksi

IKH SUL:n pääyhteistyökumppaniksi

IKH:n ja Suomen Urheiluliiton (SUL) yhteistyö kasvaa ja syvenee. Vuoden 2019 kattavalla sopimuksella IKH nousee SUL:n pääyhteistyökumppaniksi.

Kauhajoella sijaitseva Isojoen Konehalli Oy on maahantuontiyritys, jonka myynti Suomen markkinoille tapahtuu pääosin IKH Työkalut ja Varaosat -jälleenmyyjäverkoston kautta. IKH:n valikoimaan kuuluu yli 50 000 nimikettä.

– Upeaa, että SUL:n kanssa vuosia yhteistyötä tehnyt IKH haluaa olla vahvemmin hyödyntämässä yleisurheilun tuomaa näkyvyyttä. SUL:n ja IKH:n yhteistyö painottuu kotimaisiin televisioituihin yleisurheilukisoihin ja tukee siten vahvasti myös paikallisten kisajärjestäjien työtä, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

IKH:n markkinointipäällikön Ahto Kaaren mukaan yleisurheilussa, kuten urheilussa yleensä, vaikuttavat samat arvot kuin IKH:n yrityskulttuurissa.

– Urheiluun liitetään sellaisia arvoja kuin dynaamisuus, kilpailukyky, yrittäminen ja periksiantamattomuus, jotka ovat tärkeitä myös meille, Kaari sanoo.

– Yleisurheilu on Suomessa koko kansan sydäntä lähellä. Se  on myös maan ylivoimaisesti suosituin kesäurheilumuoto. Meille se tuo kesällä näkyvyyttä samaan tapaan kuin suosituimmat talvilajit, kuten maastohiihto talvella.

Isojoen Konehalli Oy on Kauhajoella sijaitseva maahantuontiyritys, jonka valikoimaan kuuluu yli 50 000 nimikettä käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat ja tarvikkeet, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen.  Myynti Suomen markkinoille tapahtuu pääosin IKH Työkalut ja Varaosat -jälleenmyyjäverkoston kautta, joka kattaa koko Suomen yli 130 myymälän vahvuudella.
 

Lisätietoja:

Harri Aalto 

Toimitusjohtaja

Suomen Urheiluliitto

0408234200 

harri.aalto@sul.fi

Ahto Kaari

Markkinointipäällikkö

Isojoen Konehalli Oy

040 8209 251

ahto.kaari@ikh.fi