IKH jatkaa SUL:n pääyhteistyökumppanina

IKH jatkaa Suomen Urheiluliiton (SUL) pääyhteistyökumppanina 2021 ja näkyy vahvasti olympiavuoden kotimaisissa yleisurheilun kärkitapahtumissa

– Hienoa, että IKH haluaa hyödyntää yleisurheilun vahvaa näkyvyyttä Suomessa ja on tukemassa sitä nousua kohti kireintä kansainvälistä huipputasoa, joka Suomessa on meneillään useissa yleisurheilulajeissa, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

– Yhteistyö IKH:n kanssa painottuu kotimaisiin televisioituihin yleisurheilukilpailuihin ja tukee siten myös paikallisten kisajärjestäjien työtä.

IKH:n markkinointipäällikkö Ahto Kaaren mukaan urheiluun liittyvät arvot kuten dynaamisuus, kilpailukyky, yrittäminen ja periksiantamattomuus ovat tärkeitä myös IKH:lle.

– Yleisurheilu on suomalaisten rakastama urheilumuoto. Me haluamme, että menestyksekäs harjoittelu ja kilpaileminen on mahdollista myös näiden haasteellisten aikojen keskellä. Lajin suositut kotimaiset kisatapahtumat tarjoavat meille sellaista valtakunnallista näkyvyyttä, jota haemme, Kaari sanoo.

Isojoen Konehalli Oy on Kauhajoella sijaitseva maahantuontiyritys, jonka valikoimaan kuuluu yli 50 000 nimikettä käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat ja tarvikkeet, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen.  Myynti Suomen markkinoille tapahtuu pääosin IKH Työkalut ja Varaosat -jälleenmyyjäverkoston kautta, joka kattaa koko Suomen yli 130 myymälän vahvuudella.