Hurske aitoi toiseksi Visserin vanavedessä Düsseldorfissa: ”Finaalijuoksu oli ihan ok”

Reetta Hurske jatkoi kärkisijoituksiaan Keski-Euroopan kilpailuturneellaan. Hurske oli toinen naisten 60 metrin aitajuoksussa ajalla 8,01 Düsseldorfissa, Saksassa.

Juoksun voitti Hollannin Nadine Visser ajalla 7,93. Visser on voittanut kaksi viimeisintä tämän lajin Euroopan mestaruutta vuosina 2019 ja 2021.

Finaalipaikan Hurske varmisti alkueränsä kakkossijalla, joka tuli ajalla 8,11.

– Alkuerässä nykäisin ja jäin lähdössä aika paljon, ja se juoksu meni siihen. Pieni kismitys siitä jäi. Mietin, miksi ei kulje, mutta finaalijuoksu oli sitten ihan ok, Hurske sanoi.

– Lähtöpää ei finaalissa ollut ihan paras, mutta hyvin sain kuitenkin itseni kasattua alkuerän jälkeen. Voittoon olisi nyt vaadittu oma ennätys.

Hurske on ollut koko talven tasaisen hyvässä kunnossa ja pudottanut 60 metrin aitajuoksun ennätyksensä aikaan 7,93, millä hän sijoittuu tämän vuoden EM-tilastossa toiseksi.