Huipputason valmennusseminaari Paavo Nurmi Gamesin yhteyteen

Paavo Nurmi Gamesin yhteydessä Turussa järjestetään 13.-14. kesäkuuta huipputason kansainvälinen yleisurheilun Paavo Nurmi Games – Coaching For Success –valmennusseminaari.

Seminaari toteutetaan Paavo Nurmi Gamesin järjestävän PN Turku Oy:n ja Suomen Urheiluliiton (SUL) yhteistyönä. Seminaarin toteutuksessa on mukana myös Turun kaupunki.

– Seminaari täydentää hienolla ja luonnollisella tavalla Paavo Nurmi Games -kokonaisuutta. Haluamme seminaarin avulla korostaa valmentajien työn ja osaamisen merkitystä huippuyleisurheilussa, sanoo PN Turku Oy:n toimitusjohtaja Jari Salonen.

SUL:n valmennuksen ja koulutuksen johtaja Jarkko Finnin mukaan seminaari on merkittävä avaus yleisurheilijan polun huippuvaiheessa toimivien valmentajien jatko- ja täydennyskoulutukseen ja Team Finland -ohjelmaan.

– SUL kutsuu seminaariin erityisesti Team Finland -valmennusryhmän urheilijoiden valmentajia, SUL:n valmennusorganisaation valmentajia sekä Paavo Nurmi Gamesissa kilpailevien kansainvälisten urheilijoiden valmentajia, Finni sanoo.

– Seminaari on myös osa Kuortaneen yleisurheilun ammattivalmentajatutkintoa (VAT).

Oiva tilaisuus myös verkostoitumiselle

Seminaarissa paneudutaan yleisurheilun eri lajiryhmien huippujen valmennuksen perusteisiin ja sisältöihin, kuten tekniikan kehittämiseen -ja seurantaan sekä valmentajana toimiseen, sen kehittymiseen ja huippu-urheilun valmennustiimin toimintaan ja sen johtamiseen.

– Seminaarin ohjelma ja aikataulutus jättää tilaa ja aikaa myös valmennuksellisille käytäväkeskusteluille. Kun mukana on myös kansainvälisten huippu-urheilijoiden valmentajia, seminaari on oiva tilaisuus oppimisen ja oivaltamisen lisäksi myös verkostoitumiselle, Finni muistuttaa.

Seminaarin alustajina ja luennoitsijoina toimivat huippu-urheilijoiden valmentajat ja muut kansainvälisen huippu-urheilun ammattilaiset. Seminaarin luennoitsijat, tarkka ohjelma ja tiedot, kuinka seminaariin voi osallistua julkaistaan huhtikuussa. Seminaarikieli on englanti.

Lisätietoja seminaarista:

Jarkko Finni

Valmennuksen ja koulutuksen johtaja

Suomen Urheiluliitto

040 536 2680

jarkko.finni@sul.fi