Hollantilainen valmennusguru luennoi Tampereella ja Helsingissä

Hollantilainen valmennusguru luennoi Tampereella ja Helsingissä

Suomen Valmentajat järjestää lokakuussa Tampereella ja Helsingissä Valmentajaklinikka Special –koulutukset. Niissä kouluttaja on hollantilainen valmennuksen asiantuntija Frans Bosch.

Bosch työskentelee professorina Fontysin yliopistossa Eindhovenissa, Hollannissa. Hän opettaa motorista oppimista ja harjoittelun teoriaa. Opetustyön ohella Bosch toimii valmennuksen konsulttina Japanin ja Walesin rugbymaajoukkueille sekä jalkapallon Englannin Valioliigaseuralle West Ham Unitedille.

Bosch on erityisesti juoksun ja hyppäämisen huippuasiantuntija ja kokonaisvaltaisen harjoittelun puolestapuhuja.  Boschin mukaan harjoitusvaikutteet ovat seurausta niin monimutkaisista prosesseista ja monen tekijän yhteisvaikutuksesta, ettei fyysistä harjoittelua kannata pilkkoa pieniin osiin. Bosch ei muun muassa halua erotella voimaharjoittelua koordinaatioharjoittelusta.

Strenght Training and Co-ordination

Tampereen ja Helsingin valmentajaklinikoiden teema on Strenght Training and Co-ordination. Teema pohjautuu Boschin vuonna 2015 julkaisemaan samannimiseen englanninkieliseen kirjaan. Teoksessa todetaan muun muassa, että lajivoimaharjoittelu on koordinaatioharjoittelua vastusta vastaan?

– Frans Bosch ja hänen apukouluttajansa Paul Venner ovat suunnitelleet tiiviin ja mielenkiintoisen koulutuspäivän, josta koulutukseen osallistujat saavat takuuvarmasti runsaasti käytännön työkaluja omaan valmennustoimintaansa, arvioi Suomen Valmentajien kehityspäällikkö Erik Piispa.

Koulutukset sisältävät teoriaa ja käytäntöä. Koulutuskieli on englanti. Molemmissa koulutuksissa on vielä jonkin verran tilaa.

Valmennusklinikat:

8.10. klo 13.00-17.00 Valmentajaklinikka Special, Varalan urheiluopisto, Tampere.

Hinta 30.9. saakka: 50 euroa Suomen Valmentajien jäsenet ja 70 euroa ei-jäsenet. 1.10. alkaen hintoihin lisätään 20 euroa.

9.10.2016 klo 9.00-16.00 Valmentajaklinikka Special, Mäkelänrinteen urheilulukio ja uintikeskus, Helsinki

Hinnat 30.9. saakka: 90 euroa Suomen Valmentajien jäsenet, 120 euroa ei-jäsenet. 1.10. alkaen hintoihin lisätään 30 euroa.

Ilmoittautumiset: tästä linkistä

Lisätietoja: Erik Piispa, kehityspäällikkö, Suomen Valmentajat, 045 638 4772, erik.piispa@suomenvalmentajat.fi ja

suomenvalmentajat.fi