HKV juhli OP-viestikarnevaalin voittoa Turussa

HKV katkaisi Turun Urheiluliiton kolmen voiton putken perinteikkäässä OP-viestikarnevaalissa. Helsingin Kisa-Veikot nousi Turun Kupittaalla käydyssä kilpailussa voittoon ensi kertaa sitten vuoden 2014.

HKV vei viestikarnevaalin ykkössijan 88 pisteellä. Turun Urheiluliitto oli toinen 74 pisteellä, Tampereen Pyrintö kolmas 71 pisteellä ja Lahden Ahkera neljäs 43 pisteen saalilla.

Tänä vuonna HKV piti viestikisassa kärkiseuran valtikkaa likimain koko ajan. Kisan lopussa hyvään kiriin äitynyt Tampereen Pyrintö hätisteli tiukasti Turun Urheiluliiton kakkossijaa, mutta taipui lopulta kolmanneksi.

Viestitaistot ja juoksijoiden railakas kannustus loivat jälleen OP-viestikarnevaaliin hienon tunnelman. Neljän seuran viestiseuraottelua on käyty jo vuodesta 1984 lähtien.

tuloksia

Paavo Nurmen oli Lahden Ahkeran nelikon tukena, kun Danil Schroderus, Wäinö Hautala, Justus Luonela ja Aleksi Rajaniemi P15-sarjan pitkän viestin.

HKV

HKV voitti naisten 4×680 metriä joukkueella (vas.) Amira Chokairy, Rauha Buchwald, Mona Jäppinen ja Emmi Keinänen. Aika 7.59,67. Paavo Nurmi kannusti.