HKV hakee nuorisopäällikköä

Helsingin Kisa-Veikot ry kehittää ja laajentaa vahvaa nuorisotoimintaansa ja hakee päätoimiseen tehtävään nuorisopäällikköä. Nuorisopäällikkö tulee vastaamaan HKV:n lapsille suunnatuista toiminnoista yhdessä seuran vapaaehtoistoimijoiden ja muiden päätoimisten työntekijöiden kanssa.

Tehtävänkuvaus:
Nuorisopäällikön tehtäviin kuuluvat 3–13 – vuotiaiden yleisurheilu- ja harrastetoiminnan kehittäminen ja laajentaminen (mm. perheliikunta, liikuntaleikkikoulut, iltapäiväkerhot, leiritoiminta), niihin liittyvät hallinnolliset tehtävät ja viestintä, sekä lasten toiminnan ohjaajien ja valmentajien rekrytointi ja kouluttaminen. Lisäksi tehtävänä voi olla yleisurheilun vastuuvalmennusta/ohjausta yhdessä HKV:n nuorisoryhmässä ja valittavan henkilön osaamisen mukaan muita tehtäviä seuratoiminnassa mm. erilaisten kilpailuiden ja tapahtumien järjestämiseen liittyen.

Edellytämme hakijalta:
Edellytämme liikunta-alan koulutuksen lisäksi kokemusta lasten liikunnan ohjaamisesta, yleisurheilusta ja seuratoiminnasta. Eduksi ovat oma-aloitteisuus, innostavuus, hyvät yhteystyötaidot ja organisointitaidot sekä mahdollisuus työskennellä joustavilla työajoilla (myös iltaisin ja viikonloppuisin). Eduksi ovat myös hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu sekä monipuolinen kielitaito.

Tarjoamme:
Mahdollisuuden toimia ja näyttää kykynsä Suomen menestyneimmän yleisurheiluseuran ja koko pääkaupunkilaisen yleisurheilun kehittäjänä. Olet mukana luomassa ja laajentamassa vankkaa ponnistusalustaa tulevaisuuden menestykselle ja HKV:n vastuulliselle kasvatukselle urheilun keinoin.

Työtehtävä on päätoiminen ja aluksi määräaikainen (12kk). OKM-hanketuen jatkuessa ja toimintojen kehittyessä pyrkimys työnantajan taholta on toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, elokuussa 2021 tai viimeistään 1.9.2021.

Pyydämme tehtävästä kiinnostuneita lähettämään vapaamuotoisen työhakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n viimeistään 20.6.2021 osoitteella: nuoriso@hkv.fi ja toimisto@hkv.fiKirjoitathan viestisi otsikoksi ”Nuorisopäällikkö”

Lisätietoja tehtävästä antavat: Olli Pulkkanen p. 0442403510 Reijo Siitonen p. 0405066482

Helsingin Kisa-Veikot PL 1 00251 Helsinki