Hese-kisojen ilmoittautuminen on vauhdissa!

Hese-kisojen ilmoittautuminen on vauhdissa!

Hese-kisojen ilmoittautuminen on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin! Ilmoittautuminen kannattaa tehdä jo nyt, sillä kaikki ennen vuoden vaihdetta ilmoittautuneet koulut ovat mukana Hese-treenipäivän arvonnassa.

Hese-kisa on 5-6 luokkalaisille järjestettävä yleisurheilun joukkuekisa, jossa kisataan 12-henkisin joukkuein koulun, paikkakunnan, piirien ja valtakunnan mestaruuksista. Supersuosittu koululaiskisa kannattaa allakoida luokan ohjelmaan heti syyslomien jälkeen. Ennen joulua mukaan ilmoittautuneet osallistuvat Hese-kisan kummiurheilijoiden ja nuorten seiväshyppääjien, Eemeli Salomäen ja Minna Nikkasen, vetämän treenipäivän arvontaan!

Hese-kisojen ilmoittautumisen voi hoitaa alta pois osoitteessa: www.h-hetki.net → Hese-kisa.

Piirikisojen ajankohdat ovat selvillä

Ensi keväänä kilpailtavien Hese-piirikisojen päivämäärät ovat nyt selvillä. Käy H-hetken nettisivuilla tarkastamassa oman paikkakuntasi päivämäärä ja tsekkaa samalla myös kilpailupaikka.

Nettiin on tulossa vuoden vaihteen jälkeen tarkempaa tietoa myös kevään huipentavasta Hese-kisafinaalista, joka kilpaillaan Tampereella, Pyynikin kentällä, 23.5.2017.

Liity mukaan H-hetkeen!

H-hetki on alakoulujen opettajille suunnattu, maksuton ohjelma, joka tarjoaa uusinta tietoa kouluyleisurheilun opettamisesta. Ohjelman sisältämien valmiiden tuntimallien, ratojen, vinkkien ja ohjeiden avulla on helppo toteuttaa laadukkaita yleisurheilutunteja, -treenejä ja -hetkiä.

Ohjelman keskiössä ovat liikunta ja terveelliset elämäntavat. H-hetken yhteistyökumppanina toimiva Terve Koululainen-hanke tuottaa helposti hyödynnettävää ja lapsentajuista opetusmateriaalia lapsen terveellisestä elämästä.

Liittymällä H-hetkeen saat:
Tervetulomateriaalin: (HUOM! Ensimmäiset H-hetki postitukset lähtevät lokakuussa 2016) 

  • Liittymislahja opettajalle: Voitto Onninen yleisurheilunratakortit ja yleisurheiluradan painetut rakennuskortit osa 2., sekä säilytysrenkaan niille
  • Liittymislahja oppilaille: Treeniviivotin
  • Yleisurheilun kouluextra lehden
  • H-hetki ja Hese-kisa esitteen

Lisäksi saat:

  • Sähköpostiisi viisi kertaa lukukaudessa ilmestyvän H-hetki uutiskirjeen, jossa ajankohtaista tietoa H-hetkestä ja kouluyleisurheilusta.

Hyppää mukaan Hese-kisahuumaan!