HELSY ry hakee toiminnanjohtajaa

HELSY ry hakee toiminnanjohtajaa

HELSY ry on Suomen Urheiluliiton jäsenpiireistä lisenssimäärältään suurin ja menestynein.  Piirin tavoitteena on lisätä lajin kiinnostavuutta ja palvella piirin jäsenseuroja tuottamaan laadukasta yleisurheilutoimintaa lapsi-, nuoriso-, kilpa- ja huippu-urheilijoiden, harrasteliikkujien ja urheilua seuraavien tarpeisiin. Kaikessa toiminnassa korostetaan eettisten arvojen ja antidopingtyön tärkeyttä.

HELSY ry:n toimintaa toteuttavat piirin syyskokouksen valitsema hallitus ja hallituksen alaisuudessa toimivat työvaliokunta ja toimikunnat, jotka hoitavat viestinnän, talouden ja markkinoinnin, kilpailutoiminnan, seura-, koulutus- ja nuorisotoiminnan, harrasteliikunnan ja kunniakierroksen.

HELSY ry kuuluu Suomen Urheiluliiton eteläiseen alueeseen yhdessä UudY:n ja NÅID:n kanssa. Aikaisemman toiminnanjohtajan siirtyessä toisiin tehtäviin,

HELSY ry hakee TOIMINNANJOHTAJAA, osa-aikaiseen työsuhteeseen (keskimääräinen työaika 20 työtuntia / viikko).

Mikäli?

– Tunnet yleisurheilun nykytilan, pidät haasteista ja osaat tarttua olennaiseen.
– Osaat tehdä asioita yksin sekä yhdessä. Olet valmis joustamaan työajoissasi.
– Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
– Sinulla on kykyä ja halua kehittää omaa ja toimintaympäristösi osaamista ja asioita pitkälle tulevaisuuteen. Omaat tehtävän hoitamiseen tarvittavat henkilökohtaiset tiedot ja käytännön taidot.
– Haluat vaikuttaa asioihin ja pystyt kantamaan vastuun.
– Olet valmis sitoutumaan suomalaisen yleisurheilun strategiaan alueemme yleisurheilun kehittämiseksi.
Saatat olla etsimämme henkilö.

Useamman vuoden kokemuksen aktiivisesta seuratoiminnasta ja/tai koulutus- ja luottamustehtävistä, niin seura-, piiri- tai liittotasolla, katsomme eduksesi.

Kiinnostuitko?

Mikäli vastaat kyllä, ja voit ottaa tehtävän vastaan oman toimesi ohessa, lähetä meille lisätietoa itsestäsi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 7.12.2016 mennessä, sähköpostitse osoitteeseen; toimisto@helsy.com.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terveisin,

HELSY ry
Esko Kuha
hallituksen puheenjohtaja 2017–2018 p. 040 506 3301

page1image14616