Helsinki City Running Day siirtyi lokakuun alkuun ja palaa Olympiastadionille

Helsinki City Running Day -juoksutapahtuma järjestetään Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 3. lokakuuta 2020. Suomen suurimman juoksutapahtuman piti olla Helsingissä jo toukokuussa, mutta se siirtyi syksyyn koronavirusepidemian tuomien rajoitusten vuoksi.

–  Uusi päivämäärä ja samalla Olympiastadion tapahtuman keskukseksi löytyivät perusteellisen selvitystyön jälkeen. Siitä lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä Helsingin kaupungille, Olympiastadionille sekä muille tapahtuman sidosryhmille, sanoo Helsinki City Running Dayn tapahtumajohtaja Harri Hänninen.

Hänninen on erityisen mielissään, että Helsinki City Running Day voidaan järjestää Olympiastadionilla jo nyt.

–  Olimme jo sopineet, että tapahtuma palaisi juurilleen Olympiastadionille 2021. Nyt voimme nauttia kansallisen urheilupyhätön tunnelmasta jo tänä syksynä. Se on erityisen hieno asia Helsinki City Marathonin kannalta, sillä Suomen legendaarisin juoksutapahtuma viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhliaan, Hänninen sanoo.

Helsinki City Running Day -koostuu kuudesta eri juoksumatkasta. Päivän ohjelmassa ovat Helsinki City Run puolimaraton, Garmin Helsinki City Marathon, ECCO Helsinki City 5 -katujuoksu, Helsinki City Marathonviesti, Helsinki City Double (puolimaraton + maraton) ja lasten Minimarathon.

– Pysytään terveinä, jatketaan treenaamista yksin tai pienemmissä porukoissa turvavälit muistaen ja nähdään lokakuussa Olympiastadionilla, Hänninen sanoo.

Ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle 

Kaikkiin 2020 Helsinki City Running Dayn juoksutapahtumiin ilmoittautuneiden osallistumiset siirtyvät automaattisesti uudelle päivämäärälle. Juoksijoilla on myös mahdollisuus siirtää osallistuminen vuoden 2021 tapahtumaan, mikäli uusi päivämäärä ei sovi. Tarkemmat ohjeet toimitetaan osallistujille sähköpostitse.

Helsinki City Running Day tarjoaa juoksijoille poikkeustilanteen ajan @helsinkicityrunningday Instagramissa ja Facebookissa treenivinkkejä ja treenejä, joiden avulla pystyt pitämään kuntoa yllä kohti lokakuun tapahtumaa ja saat piristystä harjoitteluun harrastusten ja yhteistreenien ollessa tauolla.

https://helsinkicityrunningday.fi