HCR-reitti ennakkotestissä, juoksijoilta kiitosta

HCR-reitti ennakkotestissä

Kuluvan vuoden Helsinki City Runin reitti on korkattu ja toimivaksi havaittu. Noin 110 juoksijaa testasi 13. toukokuuta juostavan puolimaratonin reitin. Osa juoksijoista taivalsi koko matkan, osalle riittivät lyhyemmät maistiaiset.

– Hyvää palautetta saatiin. Reitin alku on sama kuin viime vuonna. Se todettiin jälleen erinomaiseksi. Kiitosta sai myös reitin Keskuspuisto-osuus, joka on alamäkeä ja tasamaata, sanoo Suomen Urheiluliiton tapahtumapäällikkö Lotta Hanski.

Juoksuliikkeen valmentajien kanssa Helsinki City Runin reittiin tutustuivat HCR-yhteislenkeillä käyvät juoksijat. HCR yhteislenkkejä järjestetään säännöllisin väliajoin Helsinki City Runille tähtääville juoksijoille.

– Tarjolla oli kuusi eri vauhtiryhmää: 5.30 ja 6.00 minuutin kilometrivauhtiporukat koko reitin juosseille. Niille, jotka kiersivät osan reitistä oli ryhmät, joissa edettiin 6.30, 7.00, 7.30 ja 8.00 minuutin kilometrivauhtia. Tarjolla oli myös kävelymahdollisuus, Hanski kertoo.

Hanski toivottaa juoksun harrastajat mukaan yhteislenkkien hyvään seuraan. Yhteislenkit- ja treenit jatkuvat torstaina 27.4. kello 18.00 Viikissä, jossa järjestetään teematreenit. Seuraava yhteislenkki juostaan sunnuntaina 7.5. kello 12.00 Pirkkolan urheilupuistossa.

– Yhteislenkit eivät pääty Helsinki City Runiin, ne jatkuvat juoksun jälkeen. Silloin aloitamme valmistautumisen seuraavan vuoden tapahtumaan, Hanski sanoo.

Juoksuliike, jonka valmentajat lenkkejä vetävät, on HCR:n virallinen harjoituskumppani.

Lisätietoa Helsinki City Runista


HCR-yhteislenkki

HCR-yhteislenkki

HCR-yhteislenkki vauhdissa.