Hannikainen: Joukkueiden kasaajille yksi kohokohta on ollut joukkueelle keksittävä tervehdys

Hannikainen: Joukkueiden kasaajille yksi kohokohta on ollut joukkueelle keksittävä tervehdys

Lahden Ahkeran Matti Hannikainen on aiemmin nuorisopäällikkönä ja nykyisin seuravalmentajana saanut kokea monta unohtumatonta Seuracupia. Hänelle tapahtuma on aina ollut yksi vuoden kohokohdista, ja hyviä muistoja on jäänyt runsaasti.

– Aina se on ollut kilpailu, johon on valmistauduttu huolella. Joukkueiden kasaajille yksi kohokohta on ollut joukkueelle keksittävä tervehdys. Sitä olemme koittaneet vuosittain muutella ja tehdä siitä erityislaatuinen. Hienoja reissuja, Hannikainen sanoi.

Lahden Ahkera on päässyt myös isännöimään finaalia. Tuolloin joukkueet toivotettiin tervetulleeksi Lahteen haasteella:

– Haastamalla, että ahkeralaiset tarjoavat kaikille kovan vastuksen jokaisessa lajissa. Urheilijoitamme oli myös toimitsijoina, se oli kiva ja yhteisöllinen kisatapahtuma. Kutsuimme myös Tero Pitkämäen jakamaan palkintoja finaalitapahtumaan ja veimme toimitsijoille makkaroita lajipisteille. Siitä jäi kaikille hyviä muistoja, Hannikainen kertoi.

Bussiongelma poiki hauskan seiväshyppyhetken

Lahden Ahkerallekin on sattunut ja tapahtunut myös Seuracup-reissuilla, kuten esimerkiksi erään finaalin jälkeen, kun ryhmä lähti paluumatkalle Suomi–Ruotsi-maaottelusta

– Lähdimme kisan jälkeen kotiin bussilla, oli hyvä meininki ja vitsailimme, että ompa reissu mennyt sujuvasti. Samalla hetkellä bussin rengas räjähti, ja jäimme moottoritien levähdyspaikalle. Tämä ei haitannut, sillä positiivista energiaa oli niin paljon, että junnut ottivat seipäät autosta ja alkoivat hyppiä seivästä nurmella. Bussi saatiin tunnin päästä kuntoon, ja matka jatkui Lahteen, Hannikainen muistelee.