Haetaan nuorten lajivalmentajaa parayleisurheiluun – hakuaika päättyy 6.4.2021

Suomen Urheiluliitto, Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea, Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö, Liikuntakeskus Pajulahti ja Paralympiakomitea kehittävät yhteistyössä parayleisurheilua. Haluamme olla yhdessä mahdollistamassa kansainvälisen parayleisurheilun menestyksen myös jatkossa. Siksi haemme työsuhteeseen:

PARAYLEISURHEILUN NUORTEN LAJIVALMENTAJAA

Lajivalmentajan tehtävänkuva:

  1. Nuorten parayleisurheilijoiden ja heidän valmentajien päivittäisvalmennuksentuki. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa (Urhea) sekä valtakunnallinen toiminta nuorten parayleisurheilijoiden vastuuhenkilönä.
  1. SUL:n parayleisurheilun valmentajakoulutuksen kehittäminen yhteistyössä parayleisurheilun päävalmentajan kanssa sekä nuorten kansalliseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan osallistuminen.
  1. Uusien parayleisurheilijoiden rekrytointi SUL-seurayhteistyön ja Paralympiakomitea ry:n nuorten leirien kautta.
  1. Pajulahti Paralympic Training Centerin kansallisissa ja kansainvälisissä paraurheilun tapahtumissa toimiminen sekä osallistuminen paraurheilun valmentaja- ja ohjaajakoulutusten toteuttamiseen.

Työtehtävä tulee ottaa vastaan sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan (toiveena 1.5- 1.6.2021 välillä). Työ on päätoiminen ja määräaikainen 31.12.2022 saakka. Optiona 1.1.2023-31.12.2024. Juridisena työantajatahona toimii pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea.

Edellytämme hakijoilta

– työtehtäviin soveltuvaa koulutusta, paraurheiluun liittyvä koulutus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön.

– kokemusta nuorten huippuyleisurheilusta sekä urheilijoiden ja valmentajien työn tukemisesta.

– halua oppia ja kehittyä ymmärtämään nuorten kansainvälisen yleisurheilun vaatimustason mukaisista valmennusprosesseista ja kykyä soveltaa niitä parayleisurheiluun.

– hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, kykyä johtaa ja innostaa – oma-aloitteisuutta sekä organisointi- ja yhteistyökykyä.

– SUL:n seurakentän tuntemus, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu sekä monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme toimeen valittavalle

– mahdollisuuden näyttää kykynsä menestyvän kansainvälisen paralympialajin kehittäjänä – kilpailukykyiset edut.

– näköalapaikan paraurheilun ja -yleisurheilun toimintakenttään ja sen sidosryhmiin (Urhea, Paralympiakomitea, Pajulahti).

Lisätietoja antavat puhelimitse pe 19.3.; ke 24.3. ja pe 26.3. klo 10-11 välisenä aikana

SULn valmennuksen ja koulutuksen johtaja Jarkko Finni p. 040 536 2680 sekä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön lajiryhmävastaava Mika Vakkuri p. 050 3584062.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 6.4.2021 osoitteella: jarkko.finni@sul.fi Kirjoitathan viestisi otsikoksi ”Parayleisurheilun nuorten lajivalmentaja”.