Hae nyt, Respecta myöntää stipendin viidelle paraurheilijalle

Tähti kelasi kärkiajan

Respectan stipendiohjelman tarkoituksena on tukea vammaisurheilijoita heidän matkallaan kohti tavoitteitaan ja unelmiaan. Myönnämme viidelle urheilijalle tuhannen euron arvoisen stipendin, joka on tarkoitettu huipulle pyrkivän, nuoren lahjakkuuden tai jo kokeneemman urheilijan harjoittelun, valmennuksen, leirien tai kisamatkojen rahoitukseen.  

Urheilulaji voi olla mikä tahansa paralympia- tai MM-kilpailulaji. Valintaperusteita ovat:  

• Tavoitteet ja suunnitelmat tavoitteiden saavuttamiseksi

• Urheilijan osoittama pitkäjänteisyys, tavoitteellisuus ja motivaatio

• Tarve

• Tähänastiset saavutukset harjoittelussa ja kisoissa.

Stipendin saaneilta urheilijoilta pyydämme blogikirjoituksen kuvineen ja videoineen julkaistavaksi Respecta.fi -sivulla ja jaettavaksi sosiaalisen median kanavissamme. Materiaalia voidaan käyttää myös SULin ja Paralympiakomitean kanavissa.   

Matkalla huipulle  Kiinnostuitko?

Stipendiä haetaan 7.6.−31.6.2017 vapaalla hakemuksella, jossa toivomme sinun kertovan omasta taustastasi, tavoitteistasi ja tarpeistasi. Tiiviissä hakemuksessa olisi hyvä ilmetä ainakin lajisi ja vammaluokkasi, taustasi, tavoitteesi, mihin tarkoitukseen haet stipendiä sekä yhteystietosi. Hakemus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: sini.sorainen@respecta.fi.

Valinnat ilmoitetaan 7.8.2017 henkilökohtaisesti sekä viestitään Respectan, SUL:n ja Paralympiakomitean verkkosivuilla.  Lisätietoa: Sini Sorainen Marketing Manager, Respecta Oy 040 3488 681 sini.sorainen@respecta.fi

Respecta tarjoaa palveluita ja apuvälineitä, jotka auttavat ihmisiä säilyttämään ja ylläpitämään liikunta- ja toimintakykyä sekä itsenäisyyttä. Respecta on Suomen johtava apuvälinealan toimija, jolla on 14 omaa klinikkaa sekä vastaanotot yli 70 sairaalassa, terveyskeskuksessa ja kuntoutuslaitoksessa ympäri Suomen. Meillä on noin 200 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 35 miljoonaa euroa. Respecta on osa Ottobock HealthCaren globaalia klinikka- ja palveluverkostoa. Ottobock Group työllistää 7 600 työntekijää yli 50 maassa. Saksalaisen perheyhtiön liikevaihto on noin 1,03 miljardia.