Hae mukaan yleisurheilun nuorten arvokilpailutoiminnan asiantuntijatehtäviin

Suomen Urheiluliitto hakee eri alojen asiantuntijoita ja osaajia nuorten arvokilpailutehtäviin. Nuorten arvokilpailumatkoja johdetaan pääsääntöisesti liiton palkatun henkilöstön toimesta, mutta arvokilpailujen muuta henkilöstöä (huolto, valmennus, lääketiede, lihashuolto, fysioterapia, psyykkinen valmennus) kootaan pääsääntöisesti kullekin ikäluokalle valittujen tiimien joukosta.

Etsimme nyt osaajia vuosina 2007 ja 2008 syntyneiden arvokilpailuihin. Tiimin tehtäviin kuuluvat tulevana kesänä mm. U18 EM-kilpailut Slovakian Banska Bystricassa sekä nuorten Ruotsi-ottelu Helsingissä. Kesällä 2025 on edessä niin ikään nuorten Ruotsi-ottelu sekä EYOF-kilpailut. Tulevina vuosina ikäluokan siirtyessä vanhempiin sarjoihin sama, tuttu henkilöstö jatkaa matkaa ikäluokan mukana U20-sarjassa ja edelleen aina U23 ikäluokan arvokilpailuihin asti.

Hakeutuminen tiimiin ei sido hakijaa tiettyyn kilpailuun tai kaikkiin kilpailuihin. Kysymme aina halukkuutta ja mahdollisuutta osallistua erikseen kisakohtaisesti ja hyvissä ajoin. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle tiimiin valitulle ainakin yhden arvokilpailu- tai maaottelutapahtuman vähintään kerran kahdessa vuodessa.

Nuorten arvokilpailutehtävät toimivat vapaaehtoispohjalta, eli emme maksa kilpailuista korvausta. Henkilöstö saa kisamatkan ajan täysihoidon, ja lisäksi korvaamme matkakulut matkustussääntömme mukaisesti sekä tarjoamme upean näköalapaikan yhden maailman kansainvälisimmän ja kilpailluimman lajin juhlahetkiin aitiopaikalta.

Toivomme sinulta vähintään 20 vuoden ikää, intoa ja paloa yleisurheiluun, soveltuvaa koulutusta hakemaasi tehtävään, kokemusta yleisurheilun parista ja nuorten kanssa toimimisesta sekä positiivista ja reipasta asennetta. Nuorten arvokilpailutiimien valmentajilta edellytetään myös SUL:n huippuvaiheen valmentajalisenssiä.

Arvokilpailutehtävissä koko henkilöstön tulee toimia vahvasti yhtenä tiiminä, joten yhteistyökyky ja kollegan auttaminen ovat peruspelisääntöjä. Toivomme sinulta lisäksi vähintään kohtuullista englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Klikkaa Suomisportissa avautuvaan hakemukseen tästä ja täytä tietosi 25.2.2024 mennessä. Ilmoitamme haun tuloksista kaikille hakijoille 12.3. mennessä.

Lisätiedot:

Nuorten huippu-urheilun valmennuspäällikkö

Eeva Kantomäki

eeva.kantomaki@sul.fi

050-3947123