Hae mukaan Peugeot-yleisurheilutiimiin: Haku päättyy 8.1.

Hae mukaan Peugeot-yleisurheilutiimiin: Haku päättyy 8.1.

Haluatko mukaan Peugeot-yleisurheilutiimiin? Menestyksekäs kuuden hengen ryhmä täydentyy kahdella 17-21-vuotiaalla yleisurheilijalla kaudelle 2019. Haku päättyy 8. tammikuuta ja uudet tiimiläiset valitaan tammikuun aikana.

Mitä Peugeot-yleisurheilutiimissä on tarjolla?

–  Taloudellista tukea urheilijalle ja hänen valmentajalleen, hyvähenkisen, toisiaan kannustava ryhmän, jossa on entuudestaan kuusi menestyvää nuorta urheilijaa sekä tiimin mentorin Antti Ruuskasen vinkit ja neuvot, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) toimitusjohtaja Harri Aalto.

Peugeot-yleisurheilutiimi perustuu Suomen Urheiluliiton (SUL) ja Peugeotin maahantuoja Auto Bon Oy:n kumppanuuteen. Tiimin tavoite on auttaa lahjakkaita nuoria yleisurheilijoita kasvamaan aikuisten arvokisojen mitali- ja pistesijaurheilijoiksi.

– Usein kumppaneiden tuki kohdistuu vain lapsiin tai huippu-urheiluun, mutta olemme nähneet tärkeäksi tukea urheilijoita kaikkein kriittisimmässä vaiheessa, heidän kasvamisessaan huipulle. Tätä joukkoa harva kumppani tukee, vaikka nämä urheilijat tarvitsevat kipeimmin tukea ja ovat tulevaisuuden huippu-urheilumme selkäranka, sanoo Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Täytä hakemus nyt

Peugeot-yleisurheilutiimin toiminta alkoi viime syksynä. Silloin ryhmään valittiin pikajuoksija Sara Francis, kiekonheittäjä Helena Leveelahti, keihäänheittäjät Julia Valtanen ja Topias Laine sekä kuulantyöntäjä Arttu Korkeasalo ja seiväshyppääjä Urho Kujanpää.

Koko kuusikko jatkaa ryhmässä kaudella 2019 ja nyt kahdella uudella nuorella yleisurheilijalla on tilaisuus tulla mukaan.

Hae mukaan Peugeot-yleisurheilutiimiin TÄÄLLÄ!

Lisätietoja

Harri Aalto

Toimitusjohtaja

harri.aalto@sul.fi

0408234200