H-hetken oppimateriaalit saavat opettajilta kiitosta

H-hetken oppimateriaalit saavat opettajilta kiitosta

Suuren suosion alakoulujen keskuudessa saavuttaneen H-hetki-ohjelman ilmoittautuminen on vauhdissa. Jo mukana olevien koulujen opettajat kehuvat varauksetta ohjelman oppimateriaaleja, etenkin Voitto Onnisen ratakortteja. 

H-hetken oppimateriaaleista on tullut opettajilta paljon positiivista palautetta. Sellaista on antanut myös jyväskyläläisen Jynkänkoulun 4B-luokan opettaja Leena Saloniemi.
–    Treenikortit ovat kyllä kerrassaan mainioita. Poimin niistä viime keväänä ideoita liikunnanopetukseen. Uudet kortitkin tulivat jo postissa ja nopean vilkaisun perusteella niissä on jälleen paljon hyviä ideoita, Saloniemi toteaa.
Hän kertoo, että myös luokan viime vuonna saama Voitto Onninen-maskotti oli keväällä kovassa käytössä.
–    Maskotti pääsi vuorollaan yön yli reissulle oppilaiden koteihin ja sen näkemistä asioista kirjoitettiin päiväkirjaa. Voiton kotikäynnit olivat lapsille hauska mieluisa opetuksen lisä.

Opettaja – liity mukaan maksuttomaan H-hetkeen!
H-hetki on Suomen Urheiluliiton ja Hesburgerin lasten yleisurheilua tukeva ohjelma, jonka avulla edistetään lasten hyppäämistä, heittämistä ja juoksemista koulun toimintaympäristössä. Ohjelman avulla pyritään vaikuttamaan myös liikunnallisten yleisurheiluhetkien, aktiivisen koulupäivän ja elinikäisen liikunnan harrastuksen luomiseen.
H-hetki tarjoaa opettajille uusinta tietoa kouluyleisurheilun opettamisesta. Erilaisten tuntimallien, ratojen, vinkkien ja ohjeiden avulla on helppo toteuttaa laadukkaita yleisurheilutunteja, -treenejä ja -hetkiä. Myös H-hetken yhteistyökumppanina toimiva Terve Koululainen- hanke tuottaa paljon helposti hyödynnettävää ja lapsentajuista opetusmateriaalia terveellisestä elämästä. 

Liittyessä mukaan saat tervetulomateriaalin, joka sisältää:
•    Liittymislahjan: Voitto Onninen yleisurheiluratakortit ja yleisurheiluradan painetut rakennuskortit osa 2. sekä korttien säilytysrenkaan.
•    Liittymislahja oppilaille: Treeniviivotin
•    Yleisurheilun kouluextra -lehden
•    H-hetki- ja Hese-kisa esitteen

Lisäksi saat sähköpostiisi viisi kertaa lukukaudessa ilmestyvän H-hetki uutiskirjeen, jossa ajankohtaista tietoa H-hetkestä ja kouluyleisurheilusta.
Liity mukaan osoitteessa: www.yleisurheilurekisteri.fi, palvelutunnuksella: 2017HHETKI
Lue lisää H-hetkestä täältä