Garmin Helsinki City Marathonin nimikkokumppaniksi

Garmin Helsinki City Marathonin nimikkokumppaniksi

Garmin on Helsinki City Marathonin nimikkokumppani seuraavat kaksi vuotta. Maraton on osa 18. toukokuuta 2019 järjestettävää Helsinki City Running Day -tapahtumaa. Juoksu tunnetaan jatkossa nimellä Garmin Helsinki City Marathon.

Suomen Urheiluliitto ja Garmin Nordic Finland Oy sopivat nimikumppanuudesta kahden vuoden sopimuksella. Se jatkaa ja syventää vuosien yhteistyötä.

– Garminin arvostetut juoksu -ja kuntoilutuotteet tunnetaan juoksijoiden keskuudessa. Nimikkokumppanuus on juoksutapahtumalle iso lisäarvo, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) liiketoimintajohtaja Tuuli Taskinen.

Garmin tunnetaan laadukkaista autoilu-, ilmailu-, veneily-, ulkoilu- ja urheilutuotteista. Liikuntaan ja urheiluun liittyvät tuotteet ovat kasvaneet yhtiön merkittävimmäksi tuoteryhmäksi.

– Garmin-mittarit ovat juoksijoiden ykkösvalinta. Meillä on ollut ilo olla erittäin luonteva pääyhteistyökumppani Helsinki City –juoksutapahtumille jo usean vuoden ajan. Nyt otimme vielä pienen kirin, ja nostimme kumppanuuden tason maksimiin ryhtymällä Helsinki City Marathonin nimikkokumppaniksi vuosille 2019–2020, kertoo Juha Kainua Garminilta.

– Suomen Urheiluliiton kanssa solmittu yhteistyö on monipuolinen kokonaispaketti, joka tukee loistavasti molempien brändejä. Esimerkiksi tapahtuman ”jänispalvelu”, ajanotto ja Garmin-mittareiden tarjoama juoksunaikainen informaatio yhdistyvät toisiinsa hyvin luontevalla tavalla. Olemme siellä missä juoksijatkin ovat, Kainua muistuttaa.

– Juoksija haluaa parhaat mahdolliset välineet harjoitteluun, seurantaan ja analysointiin. Garmin tarjoaa laajan valikoiman mittareita kaiken tasoisille juoksijoille aloittelijasta ammattilaiseen. Mukavaa HCRD-kevättä  –  nautitaan yhdessä.

Lisätietoja:
Tuuli Taskinen
Liiketoimintajohtaja
Suomen Urheiluliitto
050 599 6161 
 
Juha Kainua
Marketing & Communication
Garmin
044-5948711