Gamlakarleby IF:n porukka virittäytyy YAG-tunnelmaan Motonet GP:ssä

Gamlakarleby IF:n porukka virittäytyy YAG-tunnelmaan Motonet GP:ssä

Gamlakarleby IF:n porukka saapui Kokkolasta Youth Athletics Gamesiin keskiviikkona jo hyvissä ajoin ehtiäkseen seuraamaan ja kannustamaan Motonet GP:ssä kilpailevia.

– Meillä on 13-vuotiaissa kolme viestiporukkaa, lisäksi tässä on yksi 15-sarjalainen, yksi 17-sarjalainen ja yksi kymppisarjalainen, valmentaja Joni Virkkala kertoo tiiviisti Motonet GP:n tapahtumia seuraavasta ryhmästään.

Virkkalalla itsellään ei ole omalta yleisurheilu-uraltaan YAG-kokemusta, joten senkin osalta hän on vähintään yhtä innokas kuin ryhmäläisensä.

– Tämä on meille kesän päätapahtuma. Viestijuoksut ovat meille tärkeitä, ja viestien keskittäminen yhdelle päivälle on todella hyvä juttu, Virkkala sanoo.

Torstaina viestipäivällä alkavissa 9–17-vuotiaiden YAG-kisoissa on kaikkiaan 1600 urheilijaa. Viestijoukkueita on mukana lähes 390.

– Tiukka viikonloppu on edessä. Kisatapahtumien lisäksi tämä Motonet GP on meillä ohjelmassa, samoin maauimalassa varmasti käymme ja Sellossa, Virkkala mietti hymyillen tiiminsä ohjelmaa Espoossa.