Fristadsin työnsankarit -projekti jatkuu – vapaaehtoisia huomioidaan kesällä

Fristadsin työnsankarit -projekti jatkuu ensi kesänä. Se on näkyvä osa Skandinavian johtavan työvaatevalmistaja Fristadsin ja Suomen Urheiluliiton (SUL) yhteistyötä, jonka jatkosta sovittiin tiistaina Helsingissä. Yhteistyö jatkuu neljättä vuotta.

Fristads on yksi Helsingin Olympiastadionille syyskuun alussa palaavan Ruotsi-ottelun pääyhteistyökumppaneista. Fristads näkyy vahvasti myös Joensuun Kalevan kisoissa elokuussa ja kuuden kilpailun Motonet GP -sarjassa läpi kesän.

– Meillä Fristadissa vastuullisuus on tärkeää. Hienoa, että voimme Fristadsin työnsankarit -projektilla palkita ja kiittää yleisurheiluseurojen tärkeitä vapaaehtoistyöntekijöitä, kommentoi Fristads Finlandin toimitusjohtaja Mika Väänänen.

– Ruotsi-ottelun pääyhteistyökumppanuus on meille kunnia-asia. Yhtä tärkeää on myös maaottelun, Kalevan kisojen ja Motonet GP -sarjan tuoma tv-näkyvyys. Maaottelu, Kalevan kisat ja GP-sarja ovat kesän seuratuimpia televisioituja suomalaisia urheilutapahtumia.

SUL:n toimitusjohtaja Harri Aallon mukaan Fristadsin työnsankarit -projekti on kerännyt paljon kiitosta.

– Hienoa, että yhteistyö Fristadsin kanssa jatkuu. Aivan erityiseksi sen tekee Fristadsin työnsankarit -projekti, jolla huomioidaan vapaaehtoisia. Ilman heidän työpanostaan ei olisi mahdollista järjestää nykyisenlaista laajaa ja monipuolista kilpailu- ja harjoitustoimintaa, Aalto sanoo.

Nooralotta Neziri projektin kummiurheilijana

Fristadsin työnsankarit -projektissa valitaan ja palkitaan Fristadsin työnsankari kerran kuussa yleisövinkkien perusteella. Yleisurheilun vapaaehtoisessa toimitsijatyössä meritoitunutta henkilöä voi ehdottaa kuka vaan. Projektin kummiurheilijana jatkaa aitajuoksija Nooralotta Neziri.

Palkitsemiset huipentuvat syyskuussa Ruotsi-ottelussa, jossa palkitaan yksi maaottelun vapaaehtoisista.

 

Lisätietoja:

Harri Aalto

Toimitusjohtaja

Suomen Urheiluliitto

040 823 4200

harri.aalto@sul.fi

 

Sanna Lehtimäki

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Fristads Finland Oy

040 531 8467

sanna.lehtimaki@fristads.com