Fristads SUL:n yhteistyökumppaniksi

Fristads SUL:n yhteistyökumppaniksi

Skandinavian johtava työvaatevalmistaja Fristads on tehnyt yhteistyösopimuksen Suomen Urheiluliiton (SUL) kanssa. Sopımus allekirjoitettiin Kuopiossa yleisurheilun SM-hallien yhteydessä.

–  Fristads on konserni- ja bränditasolla vahvasti urheilussa mukana useissa Euroopan maissa. Yleisurheilu on aina ollut iso osa suomalaista sielunmaisemaa, joten tämä oli meille luonteva valinta, sanoo Fristadsin maajohtaja Mika Väänänen.

Fristads on raskaaseen työhön tarkoitettujen työvaatteiden tuotemerkki, ja osa Fristads Kansas -konsernia. Fristads Kansas -konsernin strategia perustuu kovaa työtä tekevien miesten ja naisten tarpeiden huomioimiseen.

–  Yleisurheilijoissa ja työvaatekäyttäjissä on yhtäläisyyksiä, kuten pyrkimys parhaaseen mahdolliseen tulokseen omaa ammattitaitoa kehittäen ja hyödyntäen, Väänänen sanoo.

Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Harri Aalto on iloinen ja tyytyväinen, että Fristads haluaa hyödyntää yleisurheilun näkyvyyttä ja tukea lajin kehitystä.

–  Yleisurheilussa eletään mielenkiintoisia aikoja. Meillä on laaja joukko nuorten arvokisoissa menestyneitä nuoria, jotka ovat ponnistamassa aikuisten kansainväliselle tasolle. Hienoa, että Fristadsin tapainen kansainvälinen, menestynyt yritys haluaa olla tukemassa tätä työtä, Aalto sanoo.

Lisätiedot:

Harri Aalto

Toimitusjohtaja

Suomen Urheiluliitto

040 8234200 

harri.aalto@sul.fi

 

Mika Väänänen

Maajohtaja

Fristads

040 801 1911 

mika.vaananen@fristads.com