Fristads Ruotsi-ottelun toiseksi pääkumppaniksi

Skandinavian johtavan työvaatevalmistaja Fristadsin ja Suomen Urheiluliiton (SUL) yhteistyö laajenee. Fridstadsista tulee syyskuussa (5.-6.9.) Tampereella käytävän yleisurheilun Ruotsi-ottelun toinen pääyhteistyökumppani. Sen lisäksi yritys näkyy vahvasti kesän kotimaisen Motonet GP-sarjan kilpailuissa ja Kalevan kisoissa.

– Urheilun tukeminen ja siinä mukana oleminen omalla panoksellamme on meille erityisen tärkeää. Panostamme koko Euroopan tasolla urheilun tukemiseen, ja mikä olisikaan mukavampaa Fristadsille kuin olla Ruotsi-ottelun toisena pääyhteystyökumppanina Suomessa, Fristadsin maajohtaja Mika Väänänen viittaa yhtiön ruotsalaisiin juuriin.

SUL:n ja Fristadsin yhteistyö käynnistyi toissa vuonna ja sitä jatketaan nyt tuntuvasti laajentuneena.

– Kotimaisessa yleisurheilussa on vahva nousukausi meneillään monella tapaa. Upeaa, että Fristads haluaa olla mukana tukemassa sitä ja hyödyntämässä yleisurheilun vahvaa tv-näkyvyyttä, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

– Kuluvan kauden aikana kilpaillaan olympialaiset Tokiossa ja EM-kilpailut Pariisissa. Suomen ja Ruotsin yleisurheilun parhaimmiston haasteet eivät kuitenkaan siihen lopu. Kauden päättävässä Ruotsi-ottelussa kaivetaan tuloskunto esiin ja taistellaan jokaisesta maaottelupisteestä.

Samoin asian näkee maajohtaja Mika Väänänen.

– Kuluvasta vuodesta on tulossa urheilun supervuosi, joten on ilo ja kunnia päästä osaksi yleisurheilukauden päättävää huipputapahtumaa.


Fristads on raskaaseen työhön tarkoitettujen työvaatteiden tuotemerkki, ja osa Fristads Kansas -konsernia, joka toimii yli 20 maassa ja omistaa kolme tuotantolaitosta. Konsernin liikevaihto on noin 500 miljoonaa euroa, ja sillä on noin 1900 työntekijää
.