Fortum yhteistyöhön SUL:n harrasteliikunnan kanssa

Fortum yhteistyöhön SUL:n harrasteliikunnan kanssa

Fortum aloittaa yhteistyön Suomen Urheiluliiton kanssa. Yhteisen Fortum Trainer -ohjelman tarkoituksena on kannustaa suomalaisia lisäämään liikuntaa juoksemalla, kävelemällä ja pyöräilemällä. Syksyllä järjestämme kampanjan, jossa on mahdollisuus tehdä hyvää liikkumalla: liikuttu matka muutetaan pisteiksi, joilla rahoitetaan ohjaaja- ja valmentajakoulutusta.

Ohjelma jalkautetaan 13.8. järjestettävien Helsinki City Marathonin, Helsinki Street Runin ja lasten Minimarathonin sekä harrasteliikunnan viestintäkanavien kautta.

Ohjelman keulakuvana toimii nuori estejuoksija ja suunnistaja Topi Raitanen, joka tulee antamaan treenivinkkejä ja tutustumaan myös uusiin kestävää kehitystä edistäviin energiaratkaisuihin.

– Olemme olleet mukana lasten ja nuorten valmennustoiminnassa jalkapallossa ja lentopallossa jo useita vuosia Fortum Tutor -ohjelmalla. Ohjaaja- ja valmentajatoiminnan kehittäminen yleisurheilussa täydentää Fortum Tutor –ohjelmaa ja lisää entisestäänkin hyvää yhteistyötä eri lajien välillä”, toteaa Aki Koskinen, Fortumin brändijohtaja.

– Olemme hyvin tyytyväisiä uudesta yhteistyökumppanistamme ja ihmisten liikkumaan aktivoinnista. Kaikki juostut, kävellyt tai pyöräillyt kilometrit muuttuvat tueksi lasten- ja nuorten yleisurheilulle ja vieläpä todella helposti. Juoksutapahtumamme liikuttavat vuositasolla noin 35 000 ihmistä ja vähintään heidät kaikki haluamme mukaan tekemään hyvää. Liikunta tuottaa elinvoimaa ja energiaa, mikä menee kirjaimellisesti hyötykäyttöön, iloitsee Suomen Urheiluliiton harrasteliikuntapäällikkö Markku Haverinen”.