FitLine Suomen Urheiluliiton kumppaniksi

FitLine Suomen Urheiluliiton kumppaniksi

Yksi Euroopan suurimmista hyvinvoinnin alan yrityksistä, FitLine-tuotteita kehittävä PM-International AG on solminut yhteistyösopimuksen Suomen Urheiluliiton kanssa. Alkuvuodesta perustettavaan FitLine-tiimiin valitaan viidestä kuuteen nuorta yleisurheilijaa.

– Olemme ylpeitä ja innoissamme alkavasta yhteistyöstä erittäin arvostetun suomalaisen toimijan kanssa. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia huippu-urheilijoita pysymään terveinä ja hyvässä kunnossa Fitline-tuotteiden, tietotaitomme ja tutkimuksen avulla, jotta he voivat parantaa suoritustaan. Teemme samalla FitLine-tuotteita vielä paremmin tunnetuiksi suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Yhteistyön tarkoituksena on edistää suomalaista urheilua ja lisätä tietoisuutta terveyden ja liikunnan merkityksestä, sanoo Jussi-Pekka Teräs, PM-International Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Urheilijat FitLine-tiimiin valitaan hakemusten perusteella.

– Nousu yleisurheilun kansainväliselle tasolle vaatii lahjakkuutta, pitkäjänteistä työtä ja tukea. FitLine-tiimin tuki tarjoaa 5-6 nuorelle urheilijalle mahdollisuuden tehostaa merkittävästi omaa valmentautumistaan. Haku tiimiin suunnataan urheilijoille, joilla on tulevaisuudessa edellytyksiä menestyä EM-, MM- ja olympiatasolla, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) toimitusjohtaja Harri Aalto.

Haku tiimiin alkaa Suomen Urheiluliiton kanavissa tammikuussa ja valinnat on tehty helmikuun puoliväliin mennessä.

– Yleisurheilun hallikauden Suomen mestaruuksista kilpaillaan 16.-17. helmikuuta Kuopiossa.  Tarkoitus on julkistaa FitLine-tiimi noiden kisojen yhteydessä, Aalto sanoo.

Kansainvälisesti tukea yli 1 000 urheilijalle

PM-International on useiden suurten urheiluliittojen virallinen tavarantoimittaja Euroopassa. Näihin kuuluvat muun muassa Saksan jääkiekkoliitto DEB, Saksan hiihtoliitto DSV ja itävaltalainen urheilijoita tukeva yhdistys ÖSH.

– Tällä hetkellä yli 1 000 kansainvälistä urheilijaa yli 50 urheilulajista maailmanlaajuisesti käyttää FitLine-tuotteita saavuttaakseen mahdollisimman hyvän tuloksen lajissaan. Toinen tärkeä asia on tuoteturvallisuus, sillä kaikki FitLine-ravintolisät on hyväksytty Kölnin listalle (Cologne List®). Listan tuotteet on testattu maailman johtavissa laboratorioissa, jotka testaavat lisäravinteita doping-aineiden varalta. Lisäksi kaikki valmistamme tuotteet valmistetaan tiukkojen laatustandardien mukaan ja käytössämme on GMP (Good Manufacturing Practice) -standardi, Jussi-Pekka Teräs sanoo.

Lisätietoja: fitlineurheilu.fi