Fanita EM-joukkuetta, voita Yleisurheilufanit ry:ltä liput Ruotsi-otteluun

Fanita EM-joukkuetta

Yleisurheilufanit ry on kesän mittaan palkinnut Tampereen alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa ja Kalevan kisoissa parhaiten suomalaisia yleisurheilijoita Instagramissa tukeneita fanittajia.

Nuorten MM-kisojen fanituskilpailun voitti Juuso Toivosen faniryhmä ja Kalevan kisoissa Petteri Monnin kannustusporukka.

Kolmas ja kesän viimeinen fanikilpailu on käynnissä Berliinin EM-kisojen ajan, eli 6.-12. elokuuta. Mistä siinä on kysymys ja kuinka siihen voi osallistua?

– Yksinkertaisesti niin, että fanittaa ja julkaisee siitä kuvan ja/tai videon instagramissa. Tägäämällä kuviin #yufanit ja/tai #yleisurheilufanit osallistuu kilpailuun, jossa voi voittaa itselleen ja muulle faniryhmällenne liput (max 10 kpl) Tampereella elo-syyskuun vaihteessa käytävään Ruotsi-otteluun, Murto kertoo.

Fanittaa voi niin Berliinin EM-kisojen katsomosta kuin mistä tahansa, jossa kukin kilpailua seuraa.

– Jos et pääse paikan päälle Berliiniin, kisaan voi hyvin osallistua tv:n ääressä kotikatsomossa. Tärkeintä on antaa Suomen EM-joukkueelle näyttävimmät, luovimmat, suloisimmat, liikuttavimmat ja äänekkäimmät kannustukset. Siivitetään näin urheilijat kesän parhaisiin tuloksiin Berliinissä, Murto sanoo.

Tässä malliksi kesän aiempien kilpailujen voittajat:

Nuorten MM-kisojen fanituksista Yleisurheilufanit ry:n hallitus valitsi parhaaksi Juuso Toivosen faniryhmän:

https://www.instagram.com/p/BlOH-TeFFMa/?taken-by=yleisurheilufanit

Kalevan Kisoista parhaaksi faniryhmäksi valittiin Petteri Monnin upea kannustusporukka:

https://www.instagram.com/p/BlfceP3ljIj/?taken-by=yleisurheilufanit

Lisätietoa yleisurheilufanien yhdistyksestä:

yleisurheilufanit.fi