Family Fresh SUL:n ja Yleisurheilukoulun pääyhteistyökumppaniksi

Family Fresh SUL:n ja Yleisurheilukoulun pääyhteistyökumppaniksi

Family Fresh on Suomen Urheiluliiton ja Yleisurheilukoulun tuorein pääyhteistyökumppani. Kumppanuuden myötä 10 seuraa ympäri Suomea saa toukokuussa 500 euron stipendin käytettäväksi yleisurheilun ohjaajakoulutukseen.
 

Family Freshin tuoteryhmäpäällikkö Kristian Fjäder kertoo yhteistyön Suomen Urheiluliiton kanssa sopivan erinomaisesti tuotemerkin ideologiaan.

 • Olemme Family Freshillä iloisia, kun saamme olla mukana tukemassa arvokasta lasten ja nuorten yleisurheilua valtakunnallisesti ympäri maata. Linkki toimintaamme on luonteva, sillä Family Fresh suihkusaippua on tiiviisti mukana lapsiperheiden arjessa.

Suomen Urheiluliiton lasten yleisurheilun punaisena lankana on ajatus kaikkien lasten mukaan ottamisesta toimintaan. Yleisurheilukouluun hyväksytään mukaan niin kilpaurheilua harrastavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua.

 • Yleisurheilukoulun säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä opitaan monipuolisia perustaitoja. Hyppäämisen, heittämisen ja juoksemisen lisäksi kehittyvät myös tärkeät sosiaaliset taidot. Kivan harrastuksen kautta lapset ja nuoret oppivat myös huolehtimaan omasta terveydestään ja hygieniastaan. Family Fresh istuu mainiosti tähän ajatusmaailmaan, Suomen Urheiluliiton nuorisopäällikkö Ritva Immonen toteaa.

Family Fresh tukee seurojen ohjaajakoulutusta lahjoittamalla 10 kappaletta 500 euron ohjaajastipendejä. Ohjaajastipendit ovat kannuste lasten- ja nuorten yleisurheiluohjaajakursseille.

Stipendit luovutetaan toukokuussa 2015. Stipendin saavat:

 1. Alatornion Pirkat
 2. IF Raseborg
 3. Iisalmen Visa
 4. Ilmajoen Kisailijat
 5. Juvan Urheilijat
 6. Karhulan Katajaiset
 7. Lempäälän Kisa Yleisurheilu
 8. Säkylän Urheilijat
 9. Vantaan Salamat
 10. Vasa Idrottssällskap rf (VIS)