Evilä ja Bosco yleisurheilutv:n ankkureina ja asiantuntijoina

Tommi Evilä ja Manuela Bosco toimivat juontajina ja asiantuntijoina Laajasalon opiston ja Suomen Urheiluliiton yhteisprojektissa, joka kantaa nimeä Yleisurheilutv.

Yleisurheilutelevisio liikkuu kuluvan vuoden mittaan kilpailuissa, urheilijoiden harjoituksissa ja leireillä. Tuotamme haastatteluja, tausta- ja uutisjuttuja sekä lajiesittelyitä huumoria unohtamatta. Yleisurheilutv:n jutuissa tavataan valmentajia, asiantuntijoita sekä monenlaisia julkisuudesta tuttuja kasvoja.

Evilä tekee yleisurheilutv:lle haastatteluiden ja taustajuttujen lisäksi pieniä hupailuja erilaisten ihmisten kanssa. Boscon tuo yleisurheilutv:n tuotantoon muun muassa Taikametsä –haastattelun, jossa hän keskustelee kotimaisten yleisurheilunimien kanssa myös kaikesta muusta kuin kilpailemisesta ja harjoittelusta.

Osan yleisurheilutv:n haastatteluissa ja jutuista tekevät Laajasalon opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka ovat hankkineet kokemusta ja ammattitaitoa useista sähköisen median projekteista. He ovat tehneet yhteistyötä muun muassa hiihdon, ampumahiihdon ja autourheilun parissa. Heille yleisurhelutv on osa opiskelua.

Aloitamme yleisurheilutv:n Evilän ja Boscon vierailulla Pajulahdessa.

Katso uusimmat videot: https://www.yleisurheilu.fi/yleisurheilutv