Espoon Tapiot hakee valmennuspäällikköä

Espoon Tapiot hakee valmennuspäällikköä

Espoon Tapiot on yksi Suomen johtavista yleisurheiluseuroista, jossa on 1580 jäsentä. 2010-luvun voimakas kehitys siivitti Tapiot Kalevan maljan voittoon 2016, mikä oli myös vuoden espoolainen urheiluteko. Seura on pääkaupunkiseudulla aktiivinen ja merkittävä toimija. Espoon Tapiot liikuttaa niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin harrastajista huippuihin.

Haemme nyt seuraamme päätoimista valmennuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Valmennuspäällikön keskeisimmät työtehtävät ovat seuramme valmennusjärjestelmän laaja-alainen kehittäminen, johtaminen ja organisointi sekä valmentajien rekrytointi ja osaamisen kehittäminen seuramme strategian ja toimintaperiaatteiden mukaisesti keskittyen ensisijaisesti SM-ikäluokkiin. Tehtävän hoitaminen edellyttää tiivistä yhteistyötä seuran urheilijoiden, valmentajien ja muiden toimijoiden kanssa. Työnkuvaan voi henkilöstä riippuen kuulua myös käytännön valmennustyötä.

Tarjoamme sinulle:

 Monipuolisen, vaativan ja merkittävän työnkuvan.

 Avainroolin vaikuttaa koko suomalaiseen yleisurheiluun suurseuran ytimessä.

  Monitahoista yhteistyötä tärkeiden sidosryhmiemme (SUL, URHEA, muut kärkiseurat, Espoon kaupunki) kanssa.

–  Työsi tueksi aktiivisen vapaaehtoisjoukon, vahvan ja osaavan valmentajatiimin sekä tiiviin viiden palkatun henkilön työyhteisön.

Seuramme toimisto ja pääasiallinen työpiste sijaitsee Espoon Otaniemessä Otahallin tiloissa.

Odotamme sinulta:

 Tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa näkemystä päivittäisvalmennuksesta ja kärkiseuran valmennusjärjestelmän kehittämisestä, vankkaa kokemusta suomalaisen urheiluvalmennuksen toimintaympäristöstä sekä ymmärrystä seuran talousrakenteesta ja sen hallinnasta.

 Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, rohkea kehittäjä ja vahva tiimipelaaja, jolla on kykyä johtaa ja innostaa seuraihmisiä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet paineensietokykyinen.

– Valmiutta joustaviin työaikoihin.

– Hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua sekä toimisto-ohjelmistojen sujuvaa hallintaa.

Toivomme uuden valmennuspäällikön aloittavan työssä mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä, tai viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 7.4.2019 mennessä sähköpostitse osoitteella:esko.kuha@kolumbus.fi.

Espoon Tapiot ry
Esko Kuha, puheenjohtaja, 040 506 3301.

ESPOON TAPIOT RY – LAADUKASTA YLEISURHEILUTOIMINTAA KAIKILLE!

www.espoontapiot.fi