Espoon Tapiot hakee valmennuspäällikköä

Valmennustoiminnan uudelleen organisoinnin myötä Espoon Tapiot hakee seuran kasvavaan ja kehittyvään toimintaan osaavaa, vahvaa ja organisointikykyistä henkilöä valmennuspäällikön tehtävään.

Tärkeimpinä työtehtävinä valmennuspäälliköllä ovat seuran valmennustoiminnan laaja-alainen johtaminen ja organisointi, valmentajien rekrytointi ja seuran valmennuslinjan edelleen kehittäminen tiiviissä yhteistyössä muiden seuratoimijoiden ja seuramme valmentajien kanssa. 

Edellytämme valmennuspäälliköltä tehtävään soveltuvaa koulutusta, yleisurheilu- ja  valmennustaustaa, yhteistyökykyä, kokemusta ja seuratoiminnasta, ymmärrystä seuran taloudenhallinnasta ja valmiutta joustaviin työaikoihin. 

Mikäli omaat myös kykyä kantaa vastuuta ja halua kehittää toimintaympäristösi osaamista pitkälle tulevaisuuteen, ja olet valmis toimimaan tiiviissä yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa alueemme yleisurheilun kehittämiseksi, saatat olla etsimämme henkilö. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 15.9.2017 mennessä, sähköpostitse osoitteella: esko.kuha@kolumbus.fi

Aloitamme haastattelut heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Paikka täytetään toistaiseksi voimassaolevalla työsopimuksella mahdollisimman pian, mutta aloitusajankohdasta voidaan sopia valitun kanssa. Seuran toimisto ja pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Espoon Otaniemessä Otahallin tiloissa. 

Suomen suurin yleisurheiluseura, Espoon Tapiot voitti Suomen Urheiluliiton Kalevan malja - pistekilpailun vuonna 2016 ensimmäisen kerran, sijoittui vuoden 2016 valtakunnallisessa nuorisotoimintakilpailussa toiseksi ja seuraliigassa kolmanneksi. Kalevan Maljan voitto oli myös vuoden 2016 espoolainen urheiluteko! 

Kaikilla näillä mittareilla Espoon Tapiot oli jo kolmannen kerran peräkkäin pääkaupunkiseudun menestynein yleisurheiluseura. Lisenssimäärällä mitattuna olemme myös Suomen suurin yleisurheiluseura. Espoon Tapiot liikuttaa niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin harrastajista huippuihin. 

Espoon Tapiot ry
Kimmo Oila, puheenjohtaja, 050 565 8968
Esko Kuha, yleisurheilujaoston pj, 040 506 3301 

ESPOON TAPIOT RY - LAADUKASTA YLEISURHEILUTOIMINTAA KAIKILLE! - www.espoontapiot.fi