Esbo IF hakee toiminnanjohtajaa ja valmennuspäällikköä

Espoolainen noin 2200 jäsenen kaksikielinen monilajiseura, Esbo IF hakee toiminnanjohtajaa vastaamaan seuran toiminnasta ja sen kehittämisestä. Toiminta jakaantuu seuraaviin jaostoihin: yleisurheilu, voimistelu, keilailu, käsipallo, lentopallo ja kuntoliikunta. Yleisurheilu on harrastajamäärältään ja toiminnaltaan suurin jaosto.

Työtehtäviin kuuluu seuran päivittäisestä toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä vastaaminen yhteistyössä valmennuspäällikön sekä seuran muiden sidosryhmien kanssa. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, ryhmätyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä johtamistaitoja. Seuran yhteisöllisyys ja vastuullisuus ovat toiminnan peruspilareita.

Esbo IF hakee myös valmennuspäällikköä, joka vastaa seuran yleisurheilun valmennus- ja kilpailutoiminnasta. Valmennuspäällikkö työskentelee tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan ja seuran muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävään sisältyy vastuualueen talouden, budjetoinnin sekä resursoinnin hallinta. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, ryhmätyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää koordinointikykyä. Valmentajien yhteistyön, yhteisöllisyyden ja toiminnan kehittäminen sekä seuran yhteisöllisyys ja vastuullisuus ovat toiminnan peruspilareita.