Erinomaisia onnistumisia ensimmäisellä Kunniakierrosviikolla

Erinomaisia onnistumisia ensimmäisellä Kunniakierrosviikolla

Kunniakierrostapahtumat käynnistyvät todenteolla perinteisesti viikolla 19, niin myös tänä vuonna. Viime viikolla yhteensä neljä seuraa järjesti oman tapahtumansa. Ohessa raportit Sjundeå IF:n, Pihtiputaan Tuiskun, Turun Urheiluliiton ja Oulun Pyrinnön tapahtumista.

Sjundeå IF räväytti 20 150 €!

Glenn Lignell NÅID:n piirivastaavana sekä Sjundeå IF;n keräysvastaava Henrik Fröberg raportoivat Siuntiosta seuraavaa:
”Illan Kunniakierros-taistelu Siuntiossa on tauonnut ja Sjundeå IF hyödynsi uudet prosentit loistavasti kun alustava tulos kohensi aina 20150 €:oon asti. Se merkitsi noin 5000 €:n kohennusta entiseen seuraennätykseen ja viime vuotista tulostaan seura paransi noin 6500 €:lla. Entinen seuraennätys oli 14 991 € vuodelta 2013. Osittain keräys on vielä kesken, kun muutaman osanottajan listat jäivät puuttumaan. Tapahtumaan osallistui noin 100 henkeä ja kentällä vallitsi hyvä tunnelma. Seuran parhaat kerääjät olivat Eva Österlund 3167 €, Fredrik Fröberg 2445 € ja Linda Fröberg 2300 €. Kaikki edellä mainitut tekivät henkilökohtaisen keräysennätyksensä. Österlund on kaikkien aikojen kerääjälistalla sijalla 77. tuloksella 20 418 euroa ja tulee nousemaan mukavasti pykäliä ylöspäin tämän vuoden tuloksellaan. Avainkerääjien lisäksi erittäin moni keräsi ilahduttavasti noin 500–1000 € potin. Kovimmat juoksijat kierrosten valossa olivat Mika Malassu 34 sekä Eva Österlund 32 kierrosta.”

,

Turun Urheiluliiton keräyksessä hyvä fiilis

Turun Urheiluliiton keräysvastaava Johannes Brunila oli seuransa tekemiseen enemmän kuin tyytyväinen.
”Keräys on tähän asti mennyt mukavasti ja olemme saaneet kivasti väkeä liikkeelle. N. 9000 euron tulosarvio on vielä epävirallinen, sillä muutama avainkerääjä ei ole vielä palauttanut keräyslomakettaan. Tässä vaiheessa olemme kuitenkin selkeästi edellä viime vuotta ja uskon vahvasti, että menemme yli 10 000 euron. Paavon Nurmen Stadionilla järjestetyn tapahtuman järjesteli 8 hengen tiimi. Tapahtumaan osallistui 52 juoksijaa ja mukava määrä tukijoukkoja. Viileästä säästä huolimatta tunnelma oli lämmin ja reipas. Saimme jo alkuverryttelyssä luotua pikkuhurmoksen, joka jatkui eskaloitumistaan itse juoksun aikana. Uskallan luvata, että kaikille tapahtumaan osallistuneille jäi hyvä mieli.

Kovan tuloksen avainkerääjiä ja suurimman tuloksen tekijöitä olivat Bertel Karlstedt, Rami Urho ja Matti Laurila sekä Leo Laaksonen. Bertel Karlstedt löytyy kaikkien aikojen kerääjälistalta sijalta 41. ja Leo Laaksonen sijalta 106. Haluaisin kiittää kaikkia keräykseen ja tapahtumaan osallistuneita, sillä oli mahtava nähdä paikalla niin paljon riehakkaita ilmeitä ja punaisia poskia. Lisäksi keräystiimimme sitoutuminen ja tunnelma on ollut koko matkan aivan huikea, Brunila hehkutti.”

Oulun Pyrintö samalla tasolla ja Pihtiputaan Tuisku tuplasi viime vuotisen potin

Harri Heikkilä kommentoi tapahtuman ja keräyksen sujuneen viime vuotiseen malliin. Tuloksena alustavasti 3524 euroa. Mukavassa kelissä juoksijoita oli parisen kymmentä. Pyrinnön avainkerääjiä olivat Anja Heikkinen 1025 €, Jukka Sihvonen 1000 € ja Seija Saalismaa 750 €. Avainkerääjien määrää pitää saada lisättyä, kommentoi Heikkilä.
Pihtiputaan Tuiskun alustava tulos on 1100 euroa, joka on yli puolet parempi kuin vuonna 2014. Kerääjiä oli lähes 30 ja tapahtumassa vallitsi hyvä tunnelma. Tuiskun uusi keräysvastaava Anu Hiironen uskoo, että ensi vuonna mennään jo yli 3000 euron.

Viikolla 20 (11.5-17.5.) Kunniakierroshulinaa riittää

  • Kovan luokan määrä tapahtumia, yhteensä 15.
  • Järjestävät seurat: Helsingin Tarmo, Espoon Tapiot, IF Drott, Nurmijärven Yleisurheilu, Perniön Urheilijat, IF Åsarna, Salon Vilpas, Sysmän Sisu, Kuivasjärven Aura, Limingan Niittomiehet,  Parikkalan Urheilijat, Kaipolan Vire, IK Falken, Kestilän Kisa-Veikot ja Vehkalahden Veikot
  • Odotettavissa kovia potteja mm. monivuotiselta ykköseuralta IK Falkenilta. Lisäksi Nurmijärveltä, Drottilta, Åsarnalta ja Vehkalahden Veikoilta odotetaan erinomaisia tuloksia.
  • Seurojen keräystavoitteiden yhteenlaskettu summa on noin 146 000 euroa tällä viikolla.
  • Homma tiivistyy sunnuntaille, kun Falken ja Vehkalahti järjestävät omat tapahtumansa.