Ensi kesän tv-kilpailujen sarja on Motonet GP

Pulli viides

Motonet jatkaa Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppanina ja laajentaa näkyvyyttään yleisurheilussa. Kotimainen yleisurheilun huippusarja tunnetaan ensi kesänä nimellä Motonet GP.

Motonetin ja SUL:n sopimus on jatkoa pitkälle yhteistyölle. Sopimus tuo suomalaisille yleisurheilijoille huomattavan määrän tukea sekä urheilijatukena että Motonet GP:n palkintorahoina.

– Kotimaisen yleisurheilun tv-katsojaluvut ovat huippuluokkaa, mutta haluamme kasvattaa lajin suosiota nuorempien katsojien keskuudessa. Laajentuva yhteistyö Motonetin kanssa antaa siihen mahdollisuuden, kiittelee Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä.

– Olemme olleet tyytyväisiä SUL:n yhteistyösopimuksen tuomaan näkyvyyteen ja halusimme lisätä panostusta luontevalla tavalla. Motonet GP -nimikkosarja tuo uuden elementin mukaan sopimukseemme, sanoo Broman Group –konsernin hallituksen puheenjohtaja Eero Broman.

Motonet Oy on osa Broman Group –konsernia, joka on kotimainen perheyritys ja keskittynyt auton varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Nuoret mukaan viiden kilpailun sarjaan 

Motonet GP kilpaillaan ensi kesänä Espoossa (13.6.), Kuortaneella (23.6.), Joensuussa (4.7.), Lapinlahdella (28.7.) ja Lappeenrannassa (22.8.).

– Sarja uudistuu monella tapaa. Jokaisessa kilpailussa on 2-3 huippulajia, joihin tulee erityisen tasokas urheilijakaarti. Muissakin lajeissa lähtökohtana on, että lajin kotimaan kärki on paikalla, Mäkelä sanoo. 

– Jokaiseen kilpailuun tulee myös useampia nuorten lajeja. Meillä on vahvoja ikäluokkia nousemassa. Nuoret, nousevat tähdet kiinnostavat yleisöä ja Motonet GP tarjoaa nuorille huipputason kilpailuolosuhteet. 

Uusia tuulia on kesällä luvassa myös tapaan, jolla Motonet GP:n televisioiva Yle välittää ja seuraa kotimaista yleisurheilua.