Elmo Lakka aitoi toiseksi Sveitsissä

Elmo Lakka sijoittui 110 metrin aitajuoksussa toiseksi Bernin kansainvälisisissä kilpailuissa Sveitsissä. Lakan aika oli 13,60. Juoksun voitti Sveitsin Jason Joseph ajalla 13,28. Norjan Vladimir Vukicevic oli kolmas sekunnin sadasosan Lakasta jääneenä.

– Ajallisesti juoksu ei ollut sitä, mitä odottelin. Lähtö ei ollut ihan paras, mutta maksimivauhti on hyvällä tasolla. Alkaa kausi vähän jo painaa. Kropan kanssa pitää olla tarkkana, että pysyy näinkin ehjänä loppuun asti, Lakka sanoi.

Lakalle Bernin kilpailu oli ensimmäinen Tokion olympiakisojen jälkeen. Seuraavaksi hän kilpailee Tampereen Kalevan kisoissa ensi viikolla. Ratinan stadionilla tavoitteena on jo seitsemäs 110 metrin aitojen Suomen mestaruus. Lakka on ilmoittautunut myös 100 metrille.

– Kaksi mitalia hakusessa, Lakka tuumi.

Viivi Lehikoinen oli Bernissä seitsemäs naisten 400 metrin aitajuoksussa ajalla 56,44. Juoksun voitti Britti Jessie Knight ajalla 54,23.